Down Town: O Σάκης γυμνός και πιο σέξυ από ποτέ!

Τo DownTown είναι στα περίπτερα (και θέλεις σίγουρα να το διαβάσεις!).
Down Town: O Σάκης γυμνός και πιο σέξυ από ποτέ!



O Σάκης Τανιμανίδης φωτογραφίζεται για το εξώφυλλο του DownTown με το κοστούμι του (αλλά χωρίς πουκάμισο ευτυχώς) και μιλάει για την κοπέλα του, τη διάθεσή του να γίνει πατέρας, για τα αρνητικά σχόλια, το μέλλον του World Party και τη σχέση του με τον Γιώργο Μαυρίδη.

Δες ένα μικρό απόσπασμα:

Νιώθεις ότι κάποιοι μπορεί να σας σχολιάζουν αρνητικά επειδή ζηλεύουν που αμείβεστε για να καλοπερνάτε;
Ενδεχομένως κάποιος να το βλέπει έτσι και σε έναν βαθμό είναι λογικό. Στην Ελλάδα συγκεκριμένα υπήρχε ανέκαθεν η νοοτροπία του «Να πεθάνει η κατσίκα του διπλανού» και όχι του «Ν’ αποκτήσω κι εγώ μια κατσίκα». Αλλά νομίζω ότι αυτές οι περιπτώσεις είναι οι εξαιρέσεις και οι περισσότεροι δεν το φθονούν αλλά αντιθέτως βλέποντάς μας ταξιδεύουν μαζί μας και θα ήθελαν και αυτοί να το ζήσουν. Αυτός που βρίσκεται στην κορυφή ενός βουνού, δεν προσγειώθηκε εκεί, αλλά ανέβηκε με κόπο και, πίστεψέ με, μέχρι να φτάσουμε να κάνουμε το όνειρό μας πραγματικότητα και να ανέβουμε στη δική μας κορυφή, κάναμε πολλές προσπάθειες. Απλώς κάποιοι κρίνουν μόνο αυτό που βλέπουν, χωρίς το από πίσω. Σκοπός μου είναι να εμπνεύσω τον κόσμο να κυνηγήσει και αυτός τα δικά του όνειρα.

Τελικά του χρόνου δεν θα βλέπουμε World Party;
Ποιος το είπε αυτό;

Ο Γιώργος Μαυρίδης σε συνέντευξή του στο DownTown.
Είσαι σίγουρη ότι είπε αυτό;

Όχι, αλλά είπε ότι του χρόνου δεν θα ξανακάνει το World Party.
Αυτό δεν σημαίνει ότι θα σταματήσει το World Party. Νομίζω «διαβάζεις» αυτά που θέλεις να διαβάσεις…

Πλακώνεστε συχνά με τον Γιώργο;
Πλακωνόμαστε πολλές φορές, όπως όλοι οι αληθινοί φίλοι. Το καλό με τον Γιώργο είναι ότι ενώ μπορεί να μαλώνουμε συχνά, το ξεπερνάμε και πολύ γρήγορα. Το πρωί θα πλακωθούμε σε έσχατο βαθμό και το βράδυ θα πίνουμε μπύρες και θα γελάμε. 

Τώρα τι συμβαίνει στη ζωή σου;
Στο είπα ήδη…. καψούρα. Έχω σχέση και περνάω πολύ όμορφα. Ακόμα δεν παντρευτήκαμε ούτε κάναμε παιδιά, αν ρωτάς, όμως.

Αυτό δεν πρέπει να το χάσεις:
H Έφη Σαρρή φωτογραφίζεται στην πισίνα (κι ας μην ξέρει μπάνιο) και μιλάει για τον Λαζόπουλο, την ιστορία με το μοναστήρι, τα παραμύθια που της αρέσει να στήνει, ενώ δηλώνει διαθέσιμη να τραγουδήσει στο Athens Pride και αδιάφορη για το αν θα την θυμούνται μετά από κάποια χρόνια. 

Δες ένα μικρό απόσπασμα:

Αλήθεια, τι σε είχε πιάσει και είχες κλειστεί σε μοναστήρι; Έπαιξα πολύ με όλο αυτό το κομμάτι της showbiz. Ας μείνουμε εκεί. Δεν θα ήθελα να το αποσαφηνίσω. Πάντως έπαιξα πολύ.

Σήμερα πιστεύεις στον Θεό;
Θεωρώ ότι κάτι υπάρχει, αλλά δεν είναι τίποτα ξεκάθαρο στο κεφάλι μου.

Δεν έχεις συγχωρέσει τον Λάκη Λαζόπουλο μέσα σου μετά από τόσα χρόνια;
Δεν ξέρω.

Αν σου ζητούσε «συγγνώμη»;
Θεωρώ ότι οι άνθρωποι πρέπει να ωριμάζουν. Εγώ δεν έχω ωριμάσει τόσο ώστε να μπορώ να συγχωρώ ανθρώπους που με πληγώνουν τόσο πολύ…

Θα πας στο Athens Pride το Σάββατο;
Εννοείται ότι θα πάω. Αλλά θα ήμουν πάρα πολύ χαρούμενη αν με καλούσαν να τραγουδήσω εκεί. Έχω γράψει πολλά τραγούδια μου γι’ αυτούς τους ανθρώπους. Δεν θεωρώ βέβαια ότι είναι διαφορετικοί άνθρωποι, αλίμονο. Όταν έγραψα το «Αγόρι καλοκαιρινό» σκεφτόμουν κάποιους τέτοιους φίλους μου. Μη σου πω και το «Μη μου πεις το ζώδιό σου». Το ρεφρέν λέει «Βγάλε μόνο το μαγιό σου».

Άλλη Έφη Σαρρή υπάρχει στην Ελλάδα;
Δεν με αφορά καθόλου αν υπάρχει άλλη Έφη Σαρρή. Και δεν θα με ενδιέφερε καθόλου αν ξεχαστεί η Έφη Σαρρή. Δεν με ενδιαφέρει να με θυμάται κανείς. Εγώ ήρθα, έκανα αυτά που ήθελα να κάνω, συνεχίζω να τα κάνω, αλλά δεν με ενδιαφέρει καθόλου το ύστερα. Θα ήθελα να ξεχαστούν όλα. Δεν μεγαλούργησα, δεν έκανα κάτι, δεν ανακάλυψα την πυρίτιδα.
 

 

Διάβασε ακόμα:  

Ποιος θυμάται τον Δημήτρη Λιαντίνη: Δεκαοκτώ χρόνια μετά, το βιβλίο του δημοσιογράφου Δημήτρη Αλικάκου δίνει απαντήσεις γύρω από τη μυστηριώδη εξαφάνιση του καθηγητή Φιλοσοφίας Δημήτρη Λιαντίνη.

Ο sexy ηθοποιός Αντώνης Φραγκάκης είναι πλέον yoga master: Στα 53 του, έχοντας αφήσει πίσω του τις διεθνείς πασαρέλες και το εναλλακτικό θέατρο, φωτογραφίζεται για το DT και μιλάει για τη νέα του πραγματικότητα.

 

Ποιος Jon Snow; Σου συστήνουμε τον Kit Harington που είναι πολύ καλύτερος από τον ρόλο του.  

RIP Muhammad Ali: Η ζωή, οι επαναστάσεις, τα σκάνδαλα και οι δηλώσεις ενός μυθικού αθλητή.

Αmber Heard: Ποια είναι τελικά η πρώην σύζυγος του Johnny Depp που θέλει να βάλει χέρι στα λεφτά του (και έχει αποκτήσει εκατομμύρια haters παγκοσμίως);

Athens Ledra Hotel: To ιστορικό ξενοδοχείο που χάθηκε στην κρίση.

Θα διαβάσεις επίσης όλες τις αγαπημένες σου στήλες (τα Opinion, τις Απορίες που έγιναν Θεωρίες, τη Λουέλα και Κρουέλα και το Access All Areas που ξέρει τι κάνουν οι celebrities όταν έχουν κέφια), θα ενημερωθείς για τα τελευταία trend σε μόδα και ομορφιά, θα βρεις τον καλύτερο οδηγό πόλης που θα σε πάει σινεμά, θέατρο, για καλό φαγητό και ποιοτικό nightlife!

DownΤown,
Το καλύτερο εβδομαδιαίο περιοδικό επέστρεψε.