Χαμός στη showbiz! Το δάγκωμα της Βίσση, η ντουλάπα της Καινούργιου και τα botox της Meg Ryan

Κλονίζεται η σχέση της Φουρέιρα με τον Σπυράγγελο;
 Χαμός στη showbiz! Το δάγκωμα της Βίσση, η ντουλάπα της Καινούργιου και τα botox της Meg Ryan



Χαμός έγινε και πάλι στη showbiz! Ποιες ειδήσεις μας έκαναν αίσθηση; Voila!

Χωρίζουν Φουρέιρα – Σπυράγγελος;

Δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους δίνουν η Ελένη Φουρέιρα και ο Σπυράγγελος Λυκούδης, σύμφωνα με δημοσίευμα της Real Life. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα η τραγουδίστρια έχει σε προτεραιότητα της το τραγούδι και έχει πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις, κάτι που έχει ενοχλήσει τον σύντροφο της. 

Meg Ryan εσύ; 

Αγνώριστη έγινε η Meg Ryan από τα botox. Η 54χρονη ηθοποιός συζητήθηκε για την εμφάνισή της στα Tony Awards και όχι για τους σωστούς λόγους. 

Ο Κώστας Βουτσάς θέλει και άλλο παιδί

Σε ένα μήνα θα έρθει το τέταρτο παιδί του Κώστα Βουτσά με τη γυναίκα του Αλίκη Κατσαβού. Ο ηθοποιός σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό «Secret» μίλησε για την επιθυμία του να αποκτήσει και άλλο παιδί με την Αλίκη.  «Ναι, είναι στα σχέδιά μας. Θα δούμε. Έχουμε κρατήσει σπέρμα στο ψυγείο για το ενδεχόμενο να κάνουμε και δεύτερο παιδί με εξωσωματική. Αυτό το παιδί το ήθελα πολύ, δεν το έκανα τυχαία. Είναι άλλη μια ψυχούλα, που θα τη λατρεύουμε».

H ντουλάπα της Καινούργιου 

Την ντουλάπα της έδειξε στους followers της στο Instagram η Κατερίνα Καινούργιου. Όπως μπορείς να διαπιστώσεις η παρουσιάστρια συναγωνίζεται και την Carrie Bradshaw.  «My place! Μέσα σε λίγες ώρες εύκολα, γρήγορα και οικονομικά μετέτρεψα ένα μικρό δωμάτιο του σπιτιού μου σε ένα σύγχρονο dressing room -βεστιάριο. Είναι εκπληκτικό το πόσο μπορεί να αλλάξει ένας χώρος υπνοδωματίου, όταν εμπλουτιστεί με λειτουργικά στοιχεία και μοναδικό design. Βασικός στόχος αυτής της συγκεκριμένης κατασκευής είναι η αξιοποίηση κάθε γωνιάς που μπορεί να γίνει εύκολα προσβάσιμη και χρηστική. Για κάθε γυναίκα η ντουλάπα είναι ένας ιδιαίτερος χώρος, αφού κλείνει μέσα της όλο το προσωπικό της στιλ! Πως σας φαίνεται λοιπόν;».

H Βίσση είναι η γιαγιά της χρονιάς

«Γιαγιά της χρονιάς» έγραψε η Σοφία στο Instagram και έδειξε την απόλυτη Ελληνίδα σταρ να φιλάει στο μάγουλο τον εγγονό της Νέστορα. 

Δες ΕΔΩ όλες τις τρελές φωτογραφίες της Στικούδη στο Instagram.