OMG! Δεν έχεις ξαναδεί πιο trashy καπέλα στη ζωή σου!

Με κάποιες μικρές εξαιρέσεις!
OMG! Δεν έχεις ξαναδεί πιο trashy καπέλα στη ζωή σου!



Καλώς ήρθατε στο Ascot!

Επίσημες εμφανίσεις, αυστηρό dress code και τα πιο παράξενα καπέλα που θα μπορούσες ποτέ να δεις! H πιο γνωστή και fashionable μέρα του ετήσιου ημερολογίου στην Αγγλία ονομάζεται Ladies Day!

Πρόκειται για μια ημέρα κατά τη διάρκεια των αγώνων Royal Ascot, όπου όλες οι βρετανίδες κυρίες καλούνται να φορέσουν την πιο επίσημη ενδυμασία τους και να διασκεδάσουν με τον πιο θορυβώδες τρόπο, που μόνο εκείνες γνωρίζουν καλά!

Όλα τα βλέμματα στραμμένα φυσικά με αμείωτο ενδιαφέρον , πέρα από τη βασίλισσα, στο σήμα -κατατεθέν της βρετανικής μόδας που δεν είναι άλλο από τα τρελά καπέλα!

Το dress code του event είναι ιδιαίτερα αυστηρό, καθώς απαγορεύονται τα στράπλες φορέματα, τα τατουάζ και τα φορέματα πάνω από το γόνατο. Η τιράντα τέλος των φορεμάτων πρέπει να έχει μήκος τουλάχιστον 2,54 εκατοστά.

Επειδή λοιπόν μία εικόνα χίλιες λέξεις δε χρειάζεται να πούμε και πολλά για τις παρακάτω εμφανίσεις! Από τις πιο trashy(που είναι και οι περισσότερες) μέχρι τις πιο chic αλλά και αυτές που έσπασαν το κατεστημένο του dress code. Δες τις εμφανίσεις που θα σε κάνουν να ξανακοιταχτείς στον καθρέφτη σου όταν θα θελήσεις να βάλεις καπέλο!