Η πατσαβουρόπιτα του Γιάννη Αποστολάκη είναι μια συνταγή πανεύκολη και γρήγορη! Δοκίμασε να την φτιάξεις και το αποτέλεσμα θα σε αποζημιώσει!
Ο αγαπημένος μας chef, μπαίνει στην κουζίνα του DoT και μας δείχνει βήμα-βήμα πως θα φτιάξουμε την πατσαβουρόπιτα.
Για την εκτέλεση θα χρειαστούμε:
1 συσκευασία Φύλλο κρούστας KANAKI
Για την γέμιση θα χρειαστούμε:
1/4 μηζήθρα νωπή τριμμένη
1/4 φέτα τριμμένη
1/4 gouda τριμμένη
1/4 γραβιέρα τριμμένη
Για την μπεσαμέλ θα χρειαστούμε:
2 και 1/2 κ.σ. βούτυρο
3 κ.σ. αλεύρι
1 λίτρο γάλα
2 αβγά
αλάτι
πιπέρι φρεσκοτριμμένο
ελαιόλαδο
Το DoT επιστρέφει τον Οκτώβριο ανανεωμένο! Σε περιμένουμε στην παρέα μας!