Η NASA θα στείλει μόνο γυναίκες στον Άρη!

Ένα δημοσίευμα που έχει γίνει viral τις τελευταίες ώρες.
Η NASA θα στείλει μόνο γυναίκες στον Άρη!



Η ανθρωπότητα πήρε την μεγάλη απόφαση και θα επιχειρήσει μέσα στα επόμενα χρόνια να ταξιδέψει στον Άρη, σε μια αποστολή που υπολογίζεται σε 1,5 χρόνο. Και κάπου εδώ ξεκινάει το περίεργο στην υπόθεση καθώς δημοσίευμα αναφέρει πως μόνο γυναίκες θα σταλούν!

Όπως αναφέρει η Express Tribune η απόφαση αυτή έχει παρθεί για να αποφευχθεί οποιαδήποτε σχέση ανάμεσα στο πλήρωμα, κάτι που θα οδηγούσε σε πολύ λεπτές καταστάσεις μιας ήδη επικίνδυνης αποστολής με άγνωστο αποτέλεσμα.

Υπάρχει όμως και η παγίδα στο δημοσίευμα της εφημερίδας, η οποία είναι από τις δημοφιλέστερες στην Ασία καθώς εδρεύει στο Πακιστάν. Το θέμα έγινε viral μετά από το retweet της Βρετανίδας τραγουδίστριας Grace Petrie, η οποία θέλησε να δείξει πως ο σεξισμός υπάρχει παντού.

Μόνο που το συγκεκριμένο δημοσίευμα έχει ημερομηνία τις 29 Σεπτεμβρίου του 2017 και δεν έχει επιβεβαιωθεί αλλά ούτε και διαψευστεί από την ΝΑSA, η οποία όμως δεν έχει καν επιβεβαιώσει και αποστολή στον Άρη!

Πάντως οι σεξουαλικές επαφές στο διάστημα έχουν απασχολήσει ξανά στο παρελθόν τους επιστήμονες, καθώς το 2010 είχε εκδοθεί το βιβλίο της Mary Roach, Packing for Mars: The Curious Science of Life in the Void, στο οποίο υπάρχει ένα ολόκληρο κεφάλαιο σχετικά με το πόσο ηθικό είναι το σεξ ανάμεσα σε αστροναύτες αλλά και για το θέμα σφαιρικά.