Θα είναι τα φετινά Oscar τα πρώτα χωρίς κεντρικό παρουσιαστή;

Μετά το "ναυάγιο" με το Kevin Hart αναζητείται μια πρωτότυπη λύση.
Θα είναι τα φετινά Oscar τα πρώτα χωρίς κεντρικό παρουσιαστή;



Ο Kevin Hart έγινε παρελθόν πριν καν γίνει καλά, καλά παρών για την παρουσία των Oscars και η Ακαδημία προσανατολίζεται σε μια πρωτότυπη λύση: Να μην υπάρξει παρουσιαστής!

Όπως αναφέρει το έγκυρο Variety, εξετάζει το ενδεχόμενο να μην υπάρξει ένας κεντρικός παρουσιαστής αλλά η τελετή να γίνει στο στιλ του Saturday Night Live, δηλαδή να ανεβαίνουν στην σκηνή διαφορετική stars και να αναλαμβάνουν για λίγο την παρουσίαση αλλά και την εκάστοτε βράβευση.

Η προφανής επιλογή θα ήταν η Ακαδημία να απευθυνθεί σε κάποιον παρουσιαστή με αντίστοιχη εμπειρία όπως ο Τζίμι Κίμελ ή Έλεν ΝτεΤζενέρις, δυο ονόματα που γράφτηκαν αμέσως μετά το φιάσκο με τον Hart, που... πλήρωσε μαι σειρά από ομοφοβικά tweets που είχε κάνει στο παρελθόν.

Υπάρχουν, ωστόσο και εκείνοι που διαφωνούν με μια τέτοια επιλογή υπενθυμίζοντας ότι το 2011 το δίδυμο Τζέιμς Φράνκο-Αν Χάθαγουεϊ έφερε την απόλυτη καταστροφή σαν δίδυμο και δεν θα δουλέψει το σύστημα με πολλούς παρουσιαστές.

Σε κάθε περίπτωση οι αποφάσεις της Ακαδημίας θα είναι καθοριστικές μετά το ιστορικό χαμηλό των 26,5 εκατομμυρίων τηλεθεατών που είδαν την τελετή του 2018.