Black Widow: Η Scarlett παίρνει το όπλο της

Αρχίζουν τα γυρίσματα για την πρώτη ταινία με τη Μαύρη Χήρα.



Την πρωτογνωρίσαμε ως Natasha Romanoff, τη γραμματέα του Tony Stark στο Ironman2. Πολύ σύντομα μάθαμε ότι όταν άρχιζαν τα δύσκολα και η κατάσταση ζητούσε την επέμβαση super ηρώων, η δυναμική γραμματέας φορούσε τη μαύρη latex στολή της και μεταμορφωνόταν σε Black Widow - mια super sexy και ανίκητη υπεργυναίκα που ενσαρκώνεται ιδανικά από την Scarlett Johansson. 

 

Η ηρωίδα της Marvel μέχρι στιγμής εμφανιζόταν μόνο στις ταινίες του Ironman και των Avengers ως μέλος της ομάδας των ατρόμητων εκδικητών με τις υπερφυσικές δυνάμεις. Ήρθε η ώρα όμως να γυριστεί η πρώτη ταινία με βασική πρωταγωνίστρια την ίδια. Από τα studios της Marvel διέρρευσε η είδηση ότι η πρώτη Black Widow βρίσκεται ήδη στα στάδια της προετοιμασίας και τα γυρίσματα ξεκινούν τώρα τον Φεβρουάριο. 

Η ταινία θα είναι στην ουσία prequel όλων όσων έχουμε δει μέχρι στιγμής, παίρνοντας την ιστορία της Natasha από την αρχή για να μας εξηγήσει πώς κατέληξε σε Black Widow. Η Scarlett παραμένει φυσικά στον πρωταγωνιστικό ρόλο, ενώ τη σκηνοθεσία ακούγεται ότι έχει αναλάβει η Cate Shortland.  

Και επειδή σε τέτοιες περιπτώσεις, οι πληροφορίες διαρρέουν με το σταγονόμετρο, το μόνο άλλο που ξέρουμε είναι ότι η ταινία υπολογίζεται να προβληθεί κάποια στιγμή το 2020, την ίδια περίοδο που θα προβληθεί και η ταινία της Marvel, The Eternals.