Υλικά:
-8 μικρά λουκάνικα μοσχαρίσια
-8 φρατζολάκια μικρά χωριάτικα
-3 κ.σ μουστάρδα
-2 κ.σ.κέτσαπ
Εκτέλεση
1.Χαράζουμε με ένα μαχαίρι τη μια πλευρά από τα λουκάνικα και τα ψήνουμε σε μέτρια φωτιά γυρίζοντας τα συχνά.
2.Ανοίγουμε τα ψωμάκια στη μέση διατηρώντας ενωμένες τις πλευρές από τη μια μεριά.
3. Βάζουμε μέσα τα λουκάνικα και τα αλείφουμε με τη μουστάρδα και την κέτσαπ.
ΤΙΡ
Μπορούμε να προσθέσουμε ψιλοκομμένο αγγουράκι,ντοματούλα, καροτάκι και μαρουλάκι.