Christian Louboutin: Η νέα συλλογή κραγιόν θα είναι το απόλυτο must του χειμώνα!

Ο μετρ του haute couture φετιχισμού εκτοξεύει τον αισθησιαμό σου!
Christian Louboutin: Η νέα συλλογή κραγιόν θα είναι το απόλυτο must του χειμώνα!



Μετά τις killer ψηλοτάκουνες γόβες και τα τσαντάκια όνειρο, τα βερνίκια του Christian Louboutin νομίζαμε ότι ολοκλήρωσαν τη wish list μας. Αμ δε! Ο Μήδας των παπουτσιών επεκτείνει τη συλλογή ομορφιάς του με μια νέα καυτή άφιξη: την πρώτη του συλλογή κραγιόν!

Η κολεξιόν περιλαμβάνει 36 αποχρώσεις σε 3 διαφορετικές υφές -Silky Satin, Velvet Matte και Sheer Voile, εμπνευσμένες από τις τσάντες και τα παπούτσια του οίκου. Όπως τα περισσότερα προϊόντα του Loubotin, τα κραγιόν είναι μικρά έργα τέχνης με επιρροές από την βαβυλωνιακή αρχιτεκτονική, το κίνημα της Art Deco και τις αρχαιότητες της Μέσης Ανατολής. Σε εμάς, πάλι, μοιάζουν σαν κοσμήματα κλεμμένα από τα στέμματα της Βασίλισσας Ελισάβετ!

Και μιλώντας για κλεμμένα, ο Louboutin φαντάζεται ότι η νέα συλλογή θα είναι για κάθε γυναίκα «ένα πολύτιμο αντικείμενο περιζήτητο από τους άλλους. Σαν μια τσάντα γεμάτη σπάνιους και πανάκριβους πολύτιμους λίθους που θα μπορούσαν να είχαν ανακαλυφθεί στην σπηλιά του Ali Baba. Θα ξυπνήσει τον πόθο και την επιθυμία…λες και είναι φτιαγμένο για να κλαπεί».

Η συλλογή Silky Satin, με 20 αποχρώσεις, θα προσφέρει μέτρια με υψηλή χρωματική κάλυψη με σατέν φινίρισμα και μια μικρή υποψία λάμψης. Η Velvet Matte με 9 αποχρώσεις είναι ιδανική για έντονο χρώμα μεγάλης διάρκειας, χαρίζοντας ένα απαλό ματ αποτέλεσμα. Ενώ, η Sheer Voile, που επίσης έχει 9 αποχρώσεις, θα δίνει στα χείλη μια διάφανη λάμψη σαν ένα απαλό πέπλο χρώματος!

Σε όλες τις συλλογές, θα υπάρχει δώρο το συλλεκτικό κραγιόν με το κόκκινο κατατεθέν του Louboutin, σε μια μαύρη γυαλιστερή θήκη σε αντίθεση με της υπόλοιπης σειράς τη χρυσή. Ακόμα, πάνω στο καπάκι του κάθε κραγιόν υπάρχει κάτι που με μοιάζει με κορδέλα, αλλά δεν είναι. Πρόκειται για μενταγιόν!

Η τιμή τους θα είναι στα 90 δολάρια και θα είναι διαθέσιμα από το Σεπτέμβριο. Κι επίσημα, πλέον, Loubi μου, μας κατέστρεψες. Πριν θέλαμε τις γόβες… Τώρα θέλουμε και τις τσάντες και τα βερνίκια και τα κραγιόν!