Morello Lipstick: το νέο κραγιόν της Κορρές πρέπει να το δοκιμάσεις!

Και οι 10 αποχρώσεις του είναι υπέροχες!
Korres Morello Lipstick



Πολλά κραγιόν μπορεί να μπαίνουν και να βγαίνουν στο νεσεσέρ μας, όμως πάντα υπάρχει αυτό το ένα και μοναδικό, το "κλασικό" που ξέρεις ότι μπορείς να ποντάρεις πάνω του, ότι είναι η σταθερή αξία στο μακιγιάζ σου. 

Το νέο Morello Lipstick της Κορρές είναι μία από αυτές τις επιλογές: έχει όλα τα χαρακτηριστικά ενός κραγιόν που μπορεί να γίνει κλασικό όμως ταυτόχρονα είναι η τελευταία λέξη στην τεχνολογία των κραγιόν, με εκλεκτά φυτικά συστατικά. Είναι ένα κραγιόν κρεμώδες αλλά με λεπτή υφή, ντύνει τα χείλη με χρώμα που μένει σταθερό χωρίς να τα στεγνώνει, κρατώντας την ένταση και το βάθος του χρώματος.

Το έλαιο από Morello -ποικιλία βύσσινου, πλούσιο σε λιπαρά οξέα- σε συνδυασμό με το έλαιο από Ηλίανθο φροντίζουν τα χείλη, καθώς τα ενυδατώνουν και αφήνουν μία εξαιρετικά βελούδινη αίσθηση. Και βέβαια, είναι περιττό να τονίσουμε ότι και σε αυτό το προϊόν της Κορρές δεν υπάρχει ίχνος από αμφιλεγόμενες συνθετικές ουσίες, όπως mineral oil, σιλικόνες, προπυλενογλυκόλη, αιθανολαμίνες και parabens.

Το Morello Lipstick θα το βρεις σε 10 αποχρώσεις, από ανοιχτά, γήινα έως και βαθιά μπορντώ χρώματα. Α, και αν ψάχνεις ακόμα το απόλυτο κόκκινο κραγιόν δοκίμασε οπωσδήποτε το Classic Red 54- είναι απλά συγκλονιστικό!