Μακιγιάζ Χειμώνας 2016: Η Penelope Cruz φοράει την πιο hot τάση και μας αρέσει!

Δεςπόσο απλό είναι να το αντιγράψεις! Bonus: Tips για τους πιο sexy συνδυασμούς μάσκαρα-eyeliner!
Penelope Cruz Lancome Grandiose



Κάθε χρόνο τέτοια εποχή ένα ξεκαθάρισμα το κάνουμε στο νεσεσέρ μας (να μείνει λίγος χώρος για τα καινούρια αγαπημένα του χειμώνα) και οι μάσκαρα με χρώμα δεν καταφέρνουν να μείνουν εντός. 

Αυτή τη σεζόν, όμως, τα πράγματα αλλάζουν, η Lancôme κάνει την ανατροπή, ντύνει τις βλεφαρίδες με χρώμα βαθύ και σαγηνευτικό και η best selling μάσκαρα Grandiose έρχεται με μια απίστευτη παλέτα ζωηρών χρωμάτων!   

Η Grandiose, η μάσκαρα με αυτό το ιδιαίτερο βουρτσάκι που θυμίζει λαιμό κύκνου, φτάνει σε όλες τις βλεφαρίδες, από τη μία γωνία του ματιού μέχρι την άλλη και δημιουργεί συμμετρικό αποτέλεσμα με τέλεια κάλυψη από τη ρίζα μέχρι τις άκρες- plus, ακριβώς επειδή έχει αυτό το σχήμα το βουρτσάκι, ανακατεύει τη σύνθεση κάθε φορά που ανοίγεις τη συσκευασία και αυτό βοηθάει να διατηρείται "φρέσκια" η μάσκαρα και τίποτε να μην πηγαίνει χαμένο. Και βέβαια, η σύνθεση της Grandiose δεν είναι μόνο χρώμα: είναι εμπλουτισμένη με ένα εκχύλισμα φυσικών φυτικών κυττάρων του τριαντάφυλλου της Lancôme (ένα ενεργό συστατικό που αποτελεί αποκλειστικότητα του Οίκου) για να μαλακώνει και να ενδυναμώνει τις βλεφαρίδες από τη ρίζα μέχρι τις άκρες, ξεδιπλώνοντας και αναδεικνύοντας ομοιόμορφα τις καμπύλες τους- δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως είναι βραβευμένη με πάνω από είκοσι βραβεία παγκοσμίως!

Ακριβώς όπως κάθε ενημερωμένη γκαρνταρόμπα δεν έχει μόνο all time classic μαύρα κομμάτια, έτσι και η Grandiose έρχεται αυτό το φθινόπωρο με 3 υπέροχα Intense Colors, για να δώσει ένα chic & fun twist στο μακιγιάζ σου: το μπλε μεταμορφώνεται σε Bleu Mirifique, ένα βαθύ, μεταλλικό navy blue - είναι το νέο μαύρο!- που αποτελεί μια ευκολοφόρετη και ταυτόχρονα τολμηρή εναλλακτική για τις βλεφαρίδες, το Violet Mirifique είναι μια έντονη μοβ απόχρωση που ζεσταίνει το βλέμμα και δίνει ένταση που μαγνητίζει ενώ το Saphir Mirifique είναι ένα μπλε electric που αναδεικνύει το λευκό των ματιών και φωτίζει το βλέμμα. Και όχι μόνο αυτό, αλλά και το βουρτσάκι της Grandiôse ανανεώνεται και ντύνεται στο χρώμα κάθε απόχρωσης- ένα μικρό αντικείμενο design που δεν θα θέλεις να αφήσεις από τα χέρια σου! 

Αν μία μάσκαρα μπορεί να απογειώσει το βλέμμα, σκέψου πόσο εκρηκτικός συνδυασμός είναι να τη συνδυάσεις με ένα eyeliner, και μάλιστα με χρώμα! 

Δες τους έξυπνους συνδυασμούς μάσκαρα- eyeliner που προτείνουν οι makeup experts της Lancome, ανάλογα με το χρώμα των ματιών σου αλλά και το στυλ του μακιγιάζ σου: 

- Φυσικό: Grandiôse Brun Mirifique + Brown Artliner Αυτός ο συνδυασμός τονίζει τους χάλκινους τόνους των καστανών ματιών, κάνοντας το βλέμμα να δείχνει πιο ζεστό. Είναι επίσης ιδανικός για τα γαλάζια μάτια, καθώς οι πορτοκαλί χρωστικές αναδεικνύουν το μπλε της ίριδας.

- Casual: Grandiôse Bleu Mirifique + Blue Artliner Αυτό το βαθύ μπλε είναι το νέο μαύρο, ενώ τονίζει το λευκό των ματιών. Φωτίζει υπέροχα τα πράσινα και τα καστανά μάτια.

- Σοφιστικέ: Grandiôse Violet Mirifique + Violet Artliner Αυτό το χρώμα έχει την ιδιαιτερότητα να αναδεικνύει τη χρυσαφένια λάμψη της ίριδας, προσθέτοντας παράλληλα μια πινελιά κομψότητας. Κάνει επίσης πιο έντονα τα πράσινα μάτια.

- Μοντέρνο: Grandiôse Saphir Mirifique + Saphir Artliner Πλούσιο και ζωηρό, αυτό το έντονο μπλε πλημμυρίζει τα μάτια με φως και δίνει λάμψη στα καστανά μάτια. Ή με τις αντιθέσεις!

- Φωτεινό: Grandiôse Brun Mirifique + Blue Artliner Οι καφέ χρωστικές φωτίζουν τις βλεφαρίδες με φως, τονίζοντας παράλληλα το μπλε χρώμα του eyeliner.

- Κομψό: Grandiôse Bleu Mirifique + Violet Artliner Αυτά τα δύο ψυχρά χρώματα δημιουργούν μια φυσική αντίθεση που κάνει το βλέμμα να φαίνεται πιο βαθύ.

- Έντονο: Grandiôse Violet Mirifique + Saphire Artliner Το ηλεκτρικό μπλε του eyeliner τονίζει τις βιολετί χρωστικές της μάσκαρα, δημιουργώντας εντυπωσιακό αποτέλεσμα στο λεπτό.

- Glamour: Grandiôse Saphir Mirifique + Καφέ Artliner Ντυμένες με έντονο μπλε χρώμα, οι βλεφαρίδες υπνωτίζουν. Έντονες και ζωηρές, αναδεικνύονται από το χρώμα του eyeliner.

 

-