Σε θυμήθηκε ξαφνικά η ακμή; Μην σε πιάνει πανικός, κάνε την κίνηση ματ!

Άλλαξε προϊόν φροντίδας και εξαφάνισέ τη από το πρόσωπό σου!
Σε θυμήθηκε ξαφνικά η ακμή; Μην σε πιάνει πανικός, κάνε την κίνηση ματ!



Ότι έχεις αφήσει πίσω σου την εφηβεία εδώ και χρόνια, δε σημαίνει πως γλίτωσες από την ακμή. Ειδικά αν έχεις λιπαρή επιδερμίδα και βγάζεις πού και πού σπυράκια και μαύρα στίγματα, ο κίνδυνος να ξαναχτυπήσει είναι υπαρκτός. 

Αν βάλεις στην εξίσωση και τη ρύπανση, τα μικροσωματίδια του αέρα, τις ακτίνες UV και το στρες, τότε το ποσοστό κινδύνου ανεβαίνει ιδιαίτερα- και αυτό στο λέμε όχι για να σε τρομοκρατήσουμε αλλά για να μην πάθεις κρίση πανικού αν τυχόν βρεθείς face to face με την ακμή. 

Για αυτήν ακριβώς την περίπτωση, η La Roche-Posay δημιούργησε το ιδανικό "όπλο": η νέα Effaclar K (+) έχει αντιοξειδωτική δράση, ρυθμίζει το σμήμα για 8 ώρες, προσφέρει άμεση αίσθηση καθαρότητας, "ανοίγει" τους πόρους, μειώνει τα μαύρα στίγματα και βελτιώνει τη υφή του δέρματος.

Μιλάμε δηλαδή για μια σούπερ ενισχυμένη σύνθεση, όπου τα star συστατικά της γνωστής Effaclar (Βιταμίνη Ε, Σαλικυλικό Οξύ και Καρνοσίνη) συνδυάζονται με ένα θαυματουργό μόριο, το Airlicium, που αποτελείται από 99% αέρα ώστε να είναι απίστευτα ελαφρύ και από 1% πυρίτιο, που το κάνει εξαιρετικά απορροφητικό. Αυτό το μόριο χρησιμοποιήθηκε 1η φορά από τη ΝΑSA κατά τη διάρκεια μιας διαστημικής αποστολής, για την ικανότητά του να παγιδεύει τη σκόνη. Σε μελέτη των εργαστηρίων La Roche-Posay ανακαλύφτηκε ότι το Airlicium απορροφά 150 φορές το βάρος του σε σμήγμα, προσφέροντας μοναδικό αίσθημα καθαρού, λείου δέρματος και ματ αποτελέσματος που διαρκεί.

Από την 1η κιόλας εφαρμογή, το δέρμα αποτοξινώνεται και παραμένει καθαρό και φρέσκο όλη μέρα, ενυδατώνεται με τον πιο ελαφρύ τρόπο και συγχρόνως παραμένει ματ για μέχρι και 8 ώρες. Με συστηματική χρήση θα δεις το πρόσωπό σου να αλλάζει: το ανάγλυφο λειαίνεται, τα μαύρα στίγματα μειώνονται, η λιπαρότητα ρυθμίζεται και η ακμή υποχωρεί δίνοντας τη θέση της σε μια υγιή, φρέσκια επιδερμίδα!