All I Want Is... το κραγιόν της Mariah Carey για τη MAC!

Μία ακόμα hot συνεργασία για το διάσημοmakeup brand!
All I Want Is... το κραγιόν της Mariah Carey για τη MAC!



Ότι η MAC μας εντυπωσιάζει κάθε φορά με τα πρόσωπα που επιλέγει να συνεργαστεί, είναι δεδομένο. Η νέα της συνεργασία μόλις ανακοινώθηκε και "σφραγίστηκε" με ένα κραγιόν που το ποθούμε ήδη: η Mariah Carey είναι το νέο beauty icon της MAC και το πρώτο δημιούργημά της είναι ένα κραγιόν, το "ALL I WANT" που θα λανσαριστεί το Δεκέμβριο, θα είναι διαθέσιμο αποκλειστικά online και (τα κακά νέα είναι) πως δυστυχώς δεν μπορούμε να το παραγγείλουμε από την Ελλάδα. 

Παρόλα αυτά μέσα στο 2016, θα υπάρξει μια ολόκληρηση σειρά μακιγιάζ, με ειδική συσκευασία και με την Mariah ως Beauty Icon, οπότε έχουμε να περιμένουμε (και να βγάλουμε το άχτι μας για αυτό το τέλειο nude κραγιόν που δεν μπορούμε να δοκιμάσουμε). 

“Όσο θυμάμαι τον εαυτό μου, η M·A·C είναι το αγαπημένο μου makeup brand και είμαι τόσο ενθουσιασμένη που συνεργάζομαι μαζί της για αυτο το κραγιόν που θα κάνει το ντεμπούτο του τον Δεκέμβριο, πάνω στην ώρα για τις γιορτές!" δήλωσε η Mariah Carey. ¨Η παγωμένη απόχρωση της σαμπάνιας που έχει το All I Want, είναι κομψή, σοφιστικέ και glam. Όσο για την συλλογή μου, την MAC Beauty Icon, θα λανσαριστεί το 2016 και να είστε σίγουρες πως δεν θα σας απογοητεύσει".