Fragrance Friday: 10 νέα αρώματα που πρέπει να δοκιμάσεις!

Πέρασες τον Σεπτέμβριο ψάχνοντας το διάδοχο του καλοκαιρινού σου αρώματος; Αυτό το θέμασε ενδιαφέρει!
Fragrance Friday: 10 νέα αρώματα που πρέπει να δοκιμάσεις!



Και εκεί που νόμιζα πως τα έχω δει όλα - ή, καλύτερα, τα έχω μυρίσει όλα- και δεν κρατιέμαι να ετοιμάσω το editorial για τα πιο συναρπαστικά αρώματα της σεζόν, διαπιστώνω πως... έχει κι άλλα, και είναι ωραία, και δεν ησυχάζεις αν δεν γράψεις και για αυτά!

Χωρίς πολλά λόγια, λοιπόν, ιδού άλλα 9 ολοκαίνουρια αρώματα που μόλις έκαναν πρεμιέρα στα stands των καταστημάτων καλλυντικών και που αξίζει να δοκιμάσεις γιατί α) είναι πραγματικά ξεχωριστά (κανένα δεν μοιάζει με κάτι άλλο που έχεις ήδη μυρίσει) και β) γιατί ποτέ δεν ξέρεις ποιό θα είναι το "ένα και μοναδικό" που θα γίνει ΤΟ άρωμά σου. 

Marc Jacobs, Decadence 

"Μου αρέσει η ιδέα της εξωστρέφειας, της επίδειξης και μου αρέσουν τα πράγματα που την συμβολίζουν- είτε είναι φτερά, είτε χάντρες είτε παγιέτες. ΄Ηθελα κάτι που να παραπέμπει στην έννοια μιας τσάντας απο δέρμα πύθωνα και μια χρυσή αλυσίδα και μια μαύρη φούντα από μετάξι, ώστε να βγάζει μια σοφιστικέ, πολυτελή αίσθηση, να γίνει ένα αντικείμενο του πόθου" δήλωσε σε συνέντευξή του στο WWD ο Marc Jacobs- και το πέτυχε 100%! Με το νέο του άρωμα, Decadence, ο Marc Jacobs μας παίρνει από το χέρι και μας πηγαίνει στην άλλη όψη της αθωότητας (αυτής που αποπνέει το Daisy), μας βάζει σε μονοπάτια αισθησιασμού, πολυτέλειας, αποπλάνησης- και το κάνει με κάθε τρόπο: με τον ίδιο του χυμό του Decadence, ένα κοκτέιλ από δαμάσκηνο Ιταλίας, ίριδα, ρόδο Βολυγαρίας, γιασεμί Sambac, κεχριμπάρι και βετιβέρ, μέχρι το χειροποίητο μπουκάλι-αξεσουάρ σε βαθύ πράσινο χρώμα, που θέλεις να το κρατάς σαν βραδινό τσαντάκι, ακόμα και την πολυσυζητημένη διαφήμιση με την Andriana Lima "που νιώθεις το sex appeal της, χιλιόμετρα μακριά", όπως λέει ο Marc Jacobs. 

Michael Kors, The Gold Fragrance Collection

Ο αγαπημένος Αμερικανός designer έρχεται αυτή τη σεζόν με μία νέα συλλογή αρωμάτων που αντανακλούν την αδυναμία του στον χρυσό- και πιο συγκεκριμένα, τον λευκό, τον ροζ και τον χρυσό 24Κ! «Δεν υπάρχει τίποτα πιο σέξι σε μια γυναίκα από την εκθαμβωτική λάμψη που αποκτά μετά τις διακοπές – και τίποτα άλλο δε συμπληρώνει αυτή τη λάμψη καλύτερα από τα λαμπερά χρυσά κοσμήματα σε συνδυασμό με το μοναδικό άρωμα που σε κάνει να νιώθεις λαμπερή και εκθαμβωτική», λέει ο ίδιος για τα νέα του αρώματα-αξεσουάρ που θέλεις να φοράς όλες τις ώρες! Το White Luminous Gold είναι μια μεθυστική έκρηξη αχλαδιού, γιασεμιού και κεχριμπαριού, με εξωτικό τελείωμα, το 24Κ Brilliant Gold έχει τη ζωντάνια του μανταρινιού, αισθησιακά λουλούδια και ξύλα ενώ το Rose Radiant Gold είναι ένα σοφιστικέ mix από μπαχαρικά, πλούσια λουλούδια και απαλό musk. 

Prada Les Infusions, Amande

Με την πρώτη ματιά φαίνεται μια απλή σύνθεση, νερό με κάποιο συστατικό, όμως υπάρχει τέχνη μέσα σε κάθε μπουκάλι αυτής της εκλεπτυσμένης προσέγγισης στο άρωμα. Όπως το νερό πρέπει να είναι σε μια συγκεκριμένη θερμοκρασία για να φτιάξεις το τέλειο τσάι, έτσι και σε αυτό το Infusion, αποτελεί την ιδανική βάση για να αναδείξει την ντελικάτη ομορφιά που έχουν τα άνθη της αμυγδαλιάς. Το Les Infusions, Amande του οίκου Prada είναι ένα αρωματικό αριστούργημα, δροσερό και πολυδιάστατο, όπου νότες από πικραμύγδαλο "πέφτουν" σε νερό αρωματισμένο με περγαμόντο, γλυκάνισο, tonka bean και musk, αφήνοντας μια υπέροχη, bitter sweat αύρα. 

Δες τα υπόλοιπα 7 αρώματα και τον χαρακτήρα τους στην φωτογραφική gallery που ακολουθεί