Θέλεις πιο μακριές, πυκνές βλεφαρίδες; Αυτό είναι το προϊόν που χρειάζεσαι!

Δές γιατί το Full Lash Serum της Shiseido δεν πρέπει να λείπει από κανένα νεσεσέρ



Όταν λανσαρίστηκε πέρσι στην Ιαπωνία, έγινε sold-out σε χρόνο dt. Το ίδιο έγινε και στην Αμερική, όταν βρέθηκε στα ράφια των καταστημάτων λίγους μήνες πριν. Πριν βιαστείς να πεις ότι ok, έχεις την σούπερ μάσκαρα που σου δίνει τις βλεφαρίδες που θέλεις, σκέψου το εξής: α) γιατί να μην έχεις υπέροχες, μακριές, έντονες βλεφαρίδες και όταν δεν φοράς μάσκαρα και β) ε, δεν είναι τυχαίο πως έχει γίνει τεράστιο buzz για αυτό το serum. 

Οι ερευνητές της Shiseido έψαξαν πολύ τα φυτικά συστατικά που έχουν τα προσόντα να αναλάβουν τέτοια αποστολή και στη συνέχεια τέσταραν τη φόρμουλα για πολύ καιρό σε εκατοντάδες Γιαπωνέζες παρακολουθώντας πώς συμβάλλει στην ανάπτυξη των βλεφαρίδων τους. Το αποτέλεσμα ονομάζεται Full Lash Serum και είναι ένα προϊόν που κάνει θαύματα: περιέχει εκχυλίσματα φρούτων Zizyphus jujuba που είναι τα πιο αποτελεσματικά για να διεγείρουν τον πολλαπλασιασμό των κυττάρων στον θύλακα της τρίχας (αυξάνοντας σταδιακά το μήκος των βλεφαρίδων) και Αργινίνη, ένα αμινοξύ απαραίτητο για την ανάπτυξη των βλεφαρίδων αλλά και με έντονη ενυδατική δράση. Αυτά τα δύο συστατικά μαζί, ενεργοποιούν τον μηχανισμό ανάπτυξης των βλεφαρίδων, ενισχύουν την ελαστικότητά τους και τις κάνουν πιο μακριές, δυνατές και πλούσιες! 

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να περνάς τη ρίζα των βλεφαρίδων σου πρωί-βράδυ με το ειδικό απλικατέρ (το serum στεγνώνει σε δευτερόλεπτα και αφήνει μια υπέροχη αίσθηση στις βλεφαρίδες) και θα δεις από τον πρώτο κιόλας μήνα τη διαφορά, ενώ στους τρεις μήνες τα αποτέλεσματα είναι εντυπωσιακά- πράγμα που σημαίνει πως θα πρέπει να υποσχεθείς στον εαυτό σου ότι θα μείνεις πιστή στην εφαρμογή του serum, και να είσαι σίγουρη πως θα ανταμειφθείς.

Και κάτι ακόμα: το Full Lash Serum είναι σχεδιασμένο για να βοηθάει και στην ανάπτυξη των φρυδιών - δύο σε ένα δηλαδή!