Κάνε Ιαματικό Spa στο σπίτι - στο χαρίζει η Vichy!

Να μια καλή ευκαιρία να φρεσκάρεις το beaute σου!
Κάνε Ιαματικό Spa στο σπίτι - στο χαρίζει η Vichy!



Έχεις ξηρή ή πολύ ευαίσθητη επιδερμίδα; Το στρες της δουλειάς σου σε καταβάλλει; Οι περιβαλλοντικές συνθήκες σε επηρεάζουν; Ανεξάρτητα από την ηλικία σου, τον τρόπο ζωής ή τον τύπο επιδερμίδας σου, η Vichy σε βοηθά να μεταμορφώσεις την καθημερινή περιποίηση ομορφιάς σου σε μια μοναδική εμπειρία ιαματικού spa στο σπίτι!

Πώς; Καταρχήν με τα ίδια τα προϊόντα της, που έχουν στην βάση τους του διάσημο Ιαματικό μεταλλικό νερό Vichy, με 15 σπάνια μεταλλικά στοιχεία, τα οποία κάνουν την επιδερμίδα πιο δυνατή απέναντι στις εξωτερικές επιθέσεις. Και όταν μιλάμε για Vichy, μιλάμε για μια εκπληκτική γκάμα προϊόντων, ανάμεσα στα οποία σίγουρα θα βρεις εκείνο που ανταποκρίνεται στις ιδιαίτερες ανάγκες της δικής σου επιδερμίδας. 

Και δεν είναι μόνο αυτό: τώρα, με κάθε αγορά κρέμας περιποίησης της Vichy, αποκτάς ένα premium necessaire με exclusive δώρα!

- ένα υπέροχο νεσεσέρ σε 4 χρώματα για να διαλέξεις
- ένα Eau Thermale των 50ml, εμπλουτισμένο με 15 σπάνια μεταλλικά στοιχεία, που κάνουν την επιδερμίδα πιο δυνατή ενάντια στις εξωτερικές επιθέσεις.

- ένα PURETÉ THERMALE Δροσερό Gel Καθαρισμού της VICHY των 15ml, το πρώτο gel καθαρισμού που απομακρύνει ρύπους και μικροσωματίδια χωρίς να ξηραίνει την επιδερμίδα ή το PURETÉ THERMALE 3σε1 των 15ml που συνδυάζει γαλάκτωμα + λοσιόν + καθαρισμό ματιών, αφήνοντας την επιδερμίδα απαλή και ενυδατωμένη.
- μία Vichy Aqualia Thermal Night Spa των 15ml, την ενυδατική φροντίδα νυκτός και μάσκα σε 1, που κάνει την επιδερμίδα πιο όμορφη και ξεκούραστη από το 1ο πρωινό.

Παράλληλα, έχεις τη δυνατότητα να μπείς σε μια κλήρωση για να ζήσεις την εμπειρία της ιαματικής περιποίησης Spa από τη Vichy: 1 ταξίδι για 2 άτομα στο L’ Institut Vichy, την καρδιά της Ιαματικής περιποίησης Spa στη πόλη Vichy! Εκεί θα έχεις την ευκαιρία για μια προσωπική δερμο-ανάλυση από ειδικούς δερματολόγους που θα σου δείξουν τις ανάγκες της επιδερμίδας σου, ενώ μετά θα γνωρίσεις στην πράξη τα προϊόντα της Vichy και την αποτελεσματικότητα του ιαματικού μεταλλικού νερού μέσα από εξειδικευμένες θεραπείες μασάζ!