Breaking news! Ο Calvin Klein υπογράφει το πρώτο του "gender-free" άρωμα!

Και το όνομα αυτού... ck2!
Breaking news! Ο Calvin Klein υπογράφει το πρώτο του "gender-free" άρωμα!



Είναι από τους πρώτους που μίλησε για unisex αρώματα και δεν χρειάστηκε να περιμένει για να φανεί πόσο μπροστά ήταν από την εποχή του: ο λόγος για τον Calvin Klein, τον αγαπημένο αμερικανό σχεδιαστή που με το iconic, πλέον, ck one, το best seller άρωμα των '90s, άνοιξε μια νέα κατηγορία αρωμάτων. Σήμερα ο Calvin Klein αφήνει πίσω το unisex και περνάει σε ένα νέο, ενδιαφέρον concept, αυτό του gender-free αρώματος! 

Και πώς το υποστηρίζει; Μα φυσικά με ένα νέο κοκτέιλ, το ck2, που κλείνει στην καρδιά του τον ενθουσιασμό για τη ζωή και γιορτάζει τον πλουραλισμό στις σχέσεις, ανάμεσα σε 2 ανθρώπους. Ένα άρωμα για εκείνον και για εκείνη, μακριά από προκαταλήψεις και ταμπέλες, που ενώνει ανθρώπους που θα δημιουργήσουν από κοινού και θα μοιραστούν εμπειρίες γύρω από τον έρωτα, το πάθος, τη φιλία. Οι άνθρωποι πλησιάζουν ο ένας τον άλλο, μακριά από στερεότυπα και συμβάσεις, γιορτάζουν τη διαφορετικότητά τους, αυτό ακριβώς το στοιχείο που κάνει τις σχέσεις πιο πλούσιες και καθορίζει την ύπαρξή μας. 

 

Το ck2 χαρακτηρίζεται ως urban woody fresh, και στις νότες κορυφής συναντάμε wasabi, μανταρίνι, απόσταγμα από φύλλα βιολέτας, στην καρδιά του κλείνει την αίσθηση που αφήνουν οι υγρές πέτρες, η ίριδα και το τριαντάφυλλο ενώ στη βάση του βρίσκουμε βετιβέρ, λιβάνι και σανδαλόξυλο- ένα κοκτέιλ δροσερό και ξυλώδες, με προσωπικότητα. 

Ακόμα και το μπουκάλι πάει τον μινιμαλισμό της μάρκας ένα βήμα πιο πέρα, προσκαλώντας μας να κοιτάξουμε μέσα από το διάφανο σώμα του και να βιώσουμε την εμπειρία του νέου αρώματος προτού να το δοκιμάσουμε. Ένα λείο, στρογγυλό και μακρόστενο μπουκάλι φιλοξενεί το αρωματικό ελιξίριο και στηρίζεται σε ένα συμπαγές, τετράγωνο καπάκι που κρατά το μπουκάλι όρθιο, αλλά και αναποδογυρισμένο. Τόσο το μπουκάλι, όσο και το καπάκι του ξεφεύγουν από τα συνηθισμένα, και αποτελούν  δύο κομμάτια σε πλήρη αρμονία, συνδεδεμένα μεταξύ τους, όπως και δύο άνθρωποι που ενώνονται μεταξύ τους. 

Το eau de toilette "συνοδεύουν" η αντίστοιχη Body Lotion, το Shower Gel και το Deodorant Stick. 

'Ερχεται τον Φεβρουάριο σε επιλεγμένα καταστήματα καλλυντικών