Αυτό είναι το Νο 1 άρωμα στην Γαλλία και την Ευρώπη!

Μήπως είσαι και εσύ ανάμεσα στις beauty addicts που το λάτρεψαν;
Αυτό είναι το Νο 1 άρωμα στην Γαλλία και την Ευρώπη!



Το 2015 ήταν μια χρονιά συναρπαστική για τον πλανήτη των αρωμάτων. Τα συναρπαστικά κοκτέιλ που συζητήθηκαν ήταν (ευτυχώς) πολλά, όμως ένα ήταν αυτό που σκαρφάλωσε στην κορυφή των προτιμήσεων των Ευρωπαίων: μετά το λανσάρισμά του το 2012, το La vie est belle της Lancome μετρά μία ακόμα επιτυχία, κατακτώντας την πρώτη θέση στα γυναικεία αρώματα που αγάπησαν οι beauty addicts της Ευρώπης το 2015! *

Η οσφρητική έκφραση της ευτυχίας από τη Lancôme, ντελικάτη και ξεκάθαρα gourmet, επιβεβαιώνει για μια ακόμη φορά την ακαταμάχητη έλξη που ασκεί το  άρωμα στις Γαλλίδες οι οποίες για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το ανακήρυξαν σε άρωμα της επιλογής τους.

Όπως διαβάσαμε στο σχετικό δελτίο τύπου, το La vie est belle  παρουσιάζει τις περισσότερες πωλήσεις στην κατηγορία των αρωμάτων πολυτελείας στη Γαλλία**, με ένα άρωμα να πωλείται κάθε 30 δευτερόλεπτα. Έχοντας μυρίσει το La vie est belle και τις αριστουργηματικές εκδοχές του, η είδηση δεν μου προκαλεί εντύπωση γιατί είναι πραγματικά ένα blend που εκφράζει τη χαρά της ζωής, την αισιοδοξία, τον έρωτα, ένα άρωμα λαμπερό σαν το χαμόγελο της μούσας του, Julia Roberts!  

(*) Πηγή: αγορές σε αξία του La vie est belle και των διαφορετικών εκδοχών του συνολικά για το 2015- NPD πάνελ καταναλωτών σε Γαλλία, Ιταλία, Μεγάλη Βρετανία, IRI πάνελ καταναλωτών σε Γερμανία, Nielsen Ελβετίας και Ολλανδία.

(**) Πηγή: πωλήσεις σε αξία του La vie est belle και των διαφορετικών εκδοχών του, συνολικά για το 2015- NPD πάνελ καταναλωτών στη Γαλλία.