OMG! Αυτό το βερνίκι μοσχοβολάει τριαντάφυλλα!

Και δίνει το πιο βαθύ, λαμπερό χρώμα που έχεις δει από την πρώτη κιόλας στρώση!
OMG! Αυτό το βερνίκι μοσχοβολάει τριαντάφυλλα!



Τι ψάχνουμε σε ένα βερνίκι νυχιών; Να δίνει βαθύ, ομοιόμορφο χρώμα, να είναι σταθερό και λαμπερό, να σέβεται και να φροντίζει τα νύχια μας. Όλα αυτά, και ακόμα περισσότερα τα βρήκαμε στο νέο βερνίκι L'Huile της L'Oréal Paris, που είναι εντελώς διαφορετικό από ό,τι έχεις δοκιμάσει μέχρι σήμερα. 

Μετά από 10 χρόνια έρευνας, βγήκε από τα εργαστήρια του αγαπημένου beauty brand ένα βερνίκι εμπλουτισμένο με μικρο-έλαια (ναι, σωστά διάβασες!), κομμένο και ραμμένο πάνω σε όσα ζητάμε: δίνει απίστευτο βάθος χρώματος και απόλυτη λάμψη ενώ συγχρόνως είναι και μία εξαιρετικά θρεπτική φόρμουλα. Η χρωματική του γκάμα αγκαλιάζει όλα τα γούστα, σχεδιάστηκε σύμφωνα με τα τελευταία color trends και συνδυάζει την κομψότητα με την τολμηρή διάθεση.

Ανάμεσα στις 25 αποχρώσεις του, από το ιριδίζον λευκό μέχρι το ανθρακί, από όλους τους τόνους του κόκκινου και του ροζ μέχρι το μεταλλικό χρυσό, το γκρι και το μπλε, θα βρείς εκείνες που εκφράζουν απόλυτα το στυλ και τη διάθεσή σου. 

Όμως εμπειρία είναι και η χρήση του: κάθε φορά που θα ανοίγεις το μπουκαλάκι του L'Huile, θα είναι σα να έχεις μπροστά σου ένα μπουκέτο τριαντάφυλλα, μια που για πρώτη φορά η L'Oréal Paris δίνει το δροσερό, ντελικάτο άρωμά τους σε ένα βερνίκι της! Επιπλέον, το πινελάκι του είναι ευέλικτο, διαθέτει 440 τρίχες με στρογγυλεμένο τελείωμα, ώστε να απλώνει τέλεια το χρώμα από το πρώτο πέρασμα. 

Εκπληκτικό και το design του μπουκαλιού, εντελώς διαφορετικό από ό,τι έχουμε δει σε βερνίκι μέχρι σήμερα, θυμίζει κρύσταλλο με μωσαϊκό ταγιάρισμα- πολυτελές μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια!