Caitlyn Jenner: η νέα hot συνεργασία της MAC!

Δες το κραγιόν - statement που υπογράφει
Caitlyn Jenner: η νέα hot συνεργασία της MAC!



"Επιτέλους είμαι ελεύθερη να ανακοινώσω τη συνεργασία μου με τη M.A.C!" έγραψε στο Instagram η Caitlyn Jenner, ποστάροντας το visual της καμπάνιας και δεν περιμέναμε κάτι λιγότερο glamorous από αυτό! 

Την πρώτη της εμφάνιση στην beauty industry την κάνει με ένα κραγιόν σε μια γλυκιά, θηλυκή απόχρωση και το όνομα που επέλεξε να του δώσει: Finally Free! "Ήθελα να βρω ένα όνομα που να εκφράζει εμένα και την κοινότητα- και το Finally Free ήταν το ιδανικό. Είναι ένα universal κραγιόν, μια απόχρωση που ταιριάζει στον περισσότερο κόσμο, ένα καθημερινό κραγιόν, όχι κάτι που μπορείς να την φοράς μόνο σε εξαιρετικές περιπτώσεις. Μου αρέσει να δίνω λιγο χρώμα στα χείλη μου κατά τη διάρκεια της ημέρας. Και αυτό το nude ροζ μου αρέσει πολύ. Και για να είμαι ειλικρινής, θέλω να το φοράει κάθε μέρα ο κόσμος, για να τελειώνει και να αγοράζουν κιάλλο. Θέλω να μαζέψω πολλά χρήματα- τόσο απλά", δήλωσε η Caitlyn στο σχετικό δελτίο τύπου. 

Όλα τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν από τις πωλήσεις του κραγιόν Finally Free - που θα κυκλοφορήσει στις 7 Απριλίου- θα δωθούν για την ενίσχυση της πρωτοβουλίας M.A.C Aids Fund Transgender Initiative, για την βελτίωση της ζωής των transgenders.

Και δίχως αμφιβολία, θα γίνει sold out!