Save the date: 17/3 έρχεται το πιο υπέροχο Beauty Party της Άνοιξης!

Και είσαι καλεσμένη!
Save the date: 17/3 έρχεται το πιο υπέροχο Beauty Party της Άνοιξης!



Τι θα έλεγες να δεις πρώτη τις πιο hot τάσεις της σεζόν σε μακιγιάζ, nail colors και αρώματα; Και όχι μόνο να τις δεις, αλλά και να δοκιμάσεις τα ωραιότερα προϊόντα της άνοιξης, με τη βοήθεια από επαγγελματίες αισθητικούς;

 

Το notosgalleries, το πιο ιστορικό πολυκατάστημα στο κέντρο της Αθήνας, εγκαινιάζει ένα νέο, υπέροχο χώρο ομορφιάς και το γιορτάζει μαζί με την παρέα του Join Us και το περιοδικό DownTown, με ένα μοναδικό beauty party όπου είσαι καλεσμένη μαζί με όλες τις beauty addicts που θέλουν να ζήσουν ένα αξέχαστο απόγευμα!  

 

Ραντεβού, λοιπόν, την Πέμπτη 17/3 από τις 16:30 έως τις 20:30 στο ανανεωμένο notosgalleries στη Σταδίου & Αιόλου! Εκεί, θα σε περιμένουν ένα makeup κι ένα nail station με τα πιο hot products σε μακιγιάζ και βερνίκια για να δοκιμάσεις τα πιο trendy χρώματα & looks της σεζόν, αλλά και το ονειρεμένο perfume bar όπου θα μυρίσει... άνοιξη από τα νέα αρώματα των αγαπημένων σου οίκων που μόλις έφτασαν! 

 

Όλα αυτά θα συνοδεύονται από υπέροχη μουσική,  δροσιστικά cocktails και, φυσικά, τα πιο υπέροχα δώρα ομορφιάς! 

 

Έχουμε και διαγωνισμό!

Κάνε την βόλτα σου στο ισόγειο του notosgalleries, όπου βρίσκονται τα καλλυντικά, από τις 17 μέχρι και τις 19 Μαρτίου, μοιράσου στο Instagram το αγαπημένο σου σημείο ή προϊόν ομορφιάς με hashtag #joinusatnotosgalleries και κάνε tag το JoinUsTv και μπορεί να είσαι εσύ μια από τις 30 τυχερές που θα κερδίσουν ένα σετ από 3 hot βερνίκια O.P.I (αποχρώσεις: Indigo Motif, Penand Pink, Silver Canvas) από τα notosgalleries ! Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στις 22/3 και τα ονόματα θα ανακοινωθούν στο Instagram του JoinUsTv και  στη σελίδα του Join Us στο Facebook.

 

Σε ενδιαφέρει: Το makeup station του αγαπημένου brand cKone Color και το nail station της OPI θα παραμείνουν σήμερα 18/3 και αύριο 19/3 στο ανανεωμένο perfume hall των notosgalleries στην Ομόνοια - μην  χάσεις την ευκαιρία να δοκιμάσεις τα πιο συγκλονιστικά trends της σεζόν από επαγγελματίες του είδους!  

 

Κάνε κλικ στο video και πάρε μια γεύση από τα υπέροχα beauty brands, τα νέα προϊόντα και τα κορίτσια του JoinUs που θα σε περιμένουν στο μεγαλύτερο beauty party της Άνοιξης- φυσικά στο notosgalleries! 

NOTOS PROMO 39 JoinUs S2 from join us on Vimeo.