Isabella Rossellini: Η μεγάλη επιστροφή της στη Lancôme!

Στα 63 της, η iconic μούσα του αγαπημένου γαλλικού οίκου αποδεικνύει πως η θηλυκότητα ξεπερνάει τον χρόνο
Isabella Rossellini: Η μεγάλη επιστροφή της στη Lancôme!



Ήταν το πρώτο ever πρόσωπο της Lancôme, η συνεργασία τους ξεκίνησε το 1983 και συνεχίστηκε για 14 χρόνια, με την Isabella Rossellini να διακηρύσσει τις αξίες της μάρκας με τον δικό της μοναδικό, κομψό τρόπο. 

Σήμερα αυτή η υπέροχη γυναίκα, που έκανε τον χρόνο σύμμαχό της σε κάθε στάδιο της ζωής της και την αναζήτηση της ευτυχίας και της πληρότητας, μοναδικό σκοπό της, επιστρέφει ως η νέα-διαχρονική- μούσα της Lancôme!  "Με πλημυρίζουν έντονα συναισθήματα για την επιστροφή μου στη Lancôme. Η συνεργασία μας σήμαινε πολλά για μένα στη ζωή μου. Το να συνεχίσω με γεμίζει με τεράστια χαρά και μεγάλες προσδοκίες. Επίσης γνωρίζω καλά ότι αυτή η απόφαση με ξεπερνά: είναι μία σαφής ένδειξη της Lancôme ότι αγκαλιάζει και τιμά όλες τις γυναίκες”, δήλωσε η Isabella Rossellini η οποία θα μοιράζεται καθημερινά τα μυστικά της ευτυχίας της καθώς και την άποψή της για την επίτευξη της αυθεντικής ομορφιάς

Κόρη δύο σημαντικών προσωπικοτήτων του ασπρόμαυρου κινηματογράφου, του Ιταλού σκηνοθέτη Roberto Rossellini και της Σουηδέζας ηθοποιού Ingrid Bergman, η Isabella Rossellini ξεχώρισε μέσα από ιδιαίτερους ρόλους και τη συνεργασία της με πολύ σημαντικούς σκηνοθέτες, ανάμεσά τους οι David Lynch, Joel Schumacher, Guy Maddin. Πρόσφατα την είδαμε στο Enemy του Denis Villeneuve και στο Joy του David O. Russell, έχει γράψει και τρία βιβλία και έχει δραστηριοποιηθεί σε φιλανθρωπικές πρωτοβουλίες. 

"Πέραν από τις αξίες της Lancôme τις οποίες εκπροσωπεί τόσο υπέροχα και μοναδικά, η Isabella ενσαρκώνει την ιδέα της ολοκληρωμένης ομορφιάς που είναι συνώνυμη με την ευζωία. Επίσης επιδεικνύει μία πολύ θετική στάση απέναντι στον χρόνο, που την απελευθερώνει και την επιβεβαιώνει ως άνθρωπο," δήλωσε η Françoise Lehmann, Γενική Διευθύντρια της Lancôme.