Lourdes Leon: Η 19χρονη κόρη της Madonna στην πρώτη της μεγάλη beauty καμπάνια!

Φωτογραφήθηκε για το νέο άρωμα "Pop" της Stella McCartney
Lourdes Leon: Η 19χρονη κόρη της Madonna στην πρώτη της μεγάλη beauty καμπάνια!



Η Lola, όπως τη φωνάζει η διάσημη μαμά της, κάνει το ντεμπούτο της στη showbiz με μία συνεργασία που της ταιριάζει πολύ! Φίλη της Madonna εδώ και πολλά χρόνια, η Stella McCartney επέλεξε την Lourdes ως μία από τις τέσσερις πρωταγωνίστριες για την καμπάνια του καινούριου της αρώματος, μέσα από την οποία ασχολείται με το θέμα της αυτοπεποίθησης της σύγχρονης γυναίκας. Μαζί της και η ηθοποιός Amandla Stenberg, η τραγουδίστρια Claire Boucher (γνωστή ως Grimes), και το μοντέλο Kenya Kinski-Jones, κόρη του Quincy Jones και της Nastassja Kinski. 

"Παλεύω και εγώ με την αυτοπεποίθησή μου αφού πλεον τα γυναικεία σώματα είναι τόσο εκτεθειμένα που ο κάθε ένας πιστεύει πως χρειάζεται να τα σχολιάζει", δήλωσε η Lourdes στη Vogue. Το μήνυμα του νέου αρώματος της Stella McCartney, Pop, έχει να κάνει με τη δημιουργικότητα, την αυθεντικότητα "Και προσωπικά λατρεύω όσους δεν προσποιούνται πως είναι κάτι διαφορετικό από αυτό που πραγματικά είναι", συμπλήρωσε η Lola, η οποία φωτογραφήθηκε για την καμπάνια χωρίς μακιγιάζ- αλλά με ένα υπέροχο silver-lavender χρώμα στα μαλλιά της.  

Φρέσκο και απόλυτα θηλυκό, το νέο άρωμα της διάσημης σχεδιάστριας είναι ένα blend από λουλουδάτες και ξυλώδεις νότες, και το όνομά του, "Pop" περιγράφει μια έκρηξη ενέργειας και χρωμάτων που εκφράζει κάθε γυναίκα η οποία ζει με πάθος. 

Η Madonna ανέβασε στο Instagram μία backstage φωτό από την καμπάνια γράφοντας: "Μου λείπει αυτό το Όμορφο Κορίτσι! Ανυπομονώ να την συναντήσω πολύ σύντομα!"