H πρώτη μέρα της Άνοιξης! Γιορτάζουμε με 5 lip colors που παίζουν δυνατά!

Μπορεί στα catwalks οι σχεδιαστές να έδειξαν ολοφάνερα την αδυναμία τους στα nudes, όμως τα βλέμματα μαγνήτισαν όσοι πόνταραν στο χρώμα - κάνε και εσύ το ίδιο!
H πρώτη μέρα της Άνοιξης! Γιορτάζουμε με 5 lip colors που παίζουν δυνατά!



Άνοιξη σημαίνει ανανέωση- όχι μόνο γκαρνταρόμπας αλλά και νεσεσέρ. Και τι πιο εύκολο και εντυπωσιακό από το να επιλέξεις χρώμα για τα χείλη σου: κόκκινο, φούξια, "τσιμπημένο" ροζ, ζωηρά παστέλ ακόμα και oxblood έκαναν αισθητή την παρουσία τους στα catwalks και κέρδισαν με την αξία τους μία θέση στα πιο ποθητά makeup trends της σεζόν! 

Δες τα 5 χρώματα που συζητήθηκαν περισσότερο στις μητροπόλεις της μόδας και μετά, ρίξε μια ματιά στα ολοκαίνουρια κραγιόν της άνοιξης που θα αναβαθμίσουν σε δευτερόλεπτα το μακιγιάζ σου!  

Το all time classic φλογερό κόκκινο πρωταγωνίστησε στο show του οίκου Celine για την Άνοιξη, ταιριασμένο με ανεπαίσθητη λάμψη στα μάτια, τέλεια επιδερμίδα και μια ιδέα blush. 

 

Το φούξια που είδαμε στον οίκο Marchesa είναι εμμονή: ματ, τέλεια ισορροπημένο ανάμεσα στο μοβ και το ροζ, "ενήλικο" και uber cool! 

Ο Jeremy Scott πόνταρε στο πορτοκαλί, όμως αυτό που κάνει το συγκεκριμένο χρώμα συγκλονιστικό είναι η milky-neon υφή του, που κρατάει την ένταση του χρώματος χωρίς να "βγάζει" μάτι. 

Για θεωρούν το ροζ βαρετό, αυτή η απόχρωση του τριαντάφυλλου που ανέβασαν στο catwalk οι Dolce&Gabbana δίνει ένα νέο twist: είναι θηλυκή, fun και φοριέται άνετα όλη μέρα. 

Εύκολα θα στοιχημάτιζε κάποιος πως αυτό είναι χρώμα της προηγούμενης σεζόν, όμως όχι: στο show Emporio Armani το σοκολά και το μπορντό αγκαλιάστηκαν σφιχτά και έδωσαν έναν τόνο που, παρότι δεν είναι εύκολος, σίγουρα είναι προκλητικός! 

 

Τα κραγιόν

 Lancôme Juicy Shaker, No 283

Laura Mercier Velour Lovers Lip Color, Mon Cheri (στα attica) 

Dolce&Gabbana Matte Lipstick, Dolce Rosa No 222

MAC Mineralized Lipstick, MetaFabulous

Giorgio Armani Rouge d'Armani Sheer No 204