Ellie Goulding x Pantene: Όταν νιώθω δυνατή μπορώ να κάνω τα πάντα!

Μία από τις πιο διάσημες Βρετανίδες τραγουδίστριες κάνει το ντεμπούτο της στην βιομηχανία της ομορφιάς!
Ellie Goulding x Pantene: Όταν νιώθω δυνατή μπορώ να κάνω τα πάντα!



Εδώ και μερικές εβδομάδες η Ellie Goulding ανέβαζε στο Instagram teasers για μια νέα συνεργασία που ετοιμάζει και ιδού η αποκάλυψη: η Βρετανίδα τραγουδίστρια είναι το νέο πρόσωπο του Pantene Pro-V στην Αγγλία! 

Και αν αναρωτιέστε πώς προέκυψε αυτή η συνεργασία, στο πρόσωπο της Ellie το Pantene Pro-V βρήκε μία γυναίκα που εκφράζει απόλυτα τη φιλοσοφία του, αφού η Ellie προκαλεί συνέχεια τον εαυτό της είτε κάνοντας σκληρή προπόνηση στο γυμναστήριο είτε τραγουδώντας σε ένα γεμάτο στάδιο «Όταν νιώθω δυνατή μπορώ να κάνω ό,τι βάλω στο μυαλό μου" δήλωσε η ίδια και συμπλήρωσε: "Κάπως έτσι συμβαίνει και με τα μαλλιά μου: όταν είναι δυνατά μπορώ να τους κάνω ό,τι θέλω χωρίς να ανησυχώ για τη φθορά» .

“Καθημερινά υποβάλλω τα μαλλιά μου σε διάφορες δοκιμασίες, όπως έντονο styling ή βαφή ειδικά όταν βρίσκομαι σε περιοδεία. Μέχρι τώρα χρησιμοποιούσα επαγγελματικά προϊόντα κομμωτηρίου αλλά τώρα που ανακάλυψα το Pantene Pro-V δεν το αλλάζω", είπε η Ellie. Ο Ben Cooke, Pantene Pro-V Ηair Stylist Ambassador στην Αγγλία, της πρότεινε να δοκιμάσει τη σειρά Pantene Pro-V “Αναδόμηση και Προστασία” για ενυδάτωση και θρέψη και εκείνη την ερωτεύτηκε: "Τα μαλλιά μου χάρη στο Pantene Pro-V είναι όμορφα και δυνατά», δήλωσε η Ellie που μας αρέσει γιατί και ως beauty icon, είναι ο εαυτός της! 

Δες το video της καμπάνιας #StrongisBeautiful