Beauty Alert: H Gigi Hadid φοράει ένα από τα πιο hot lips colors της Άνοιξης!

Μάθαμε ποιο είναι (και μόλις ήρθε και στην Ελλάδα)!
Beauty Alert: H Gigi Hadid φοράει ένα από τα πιο hot lips colors της Άνοιξης!



"Η Gigi λατρεύει το φρέσκο, natural look που συγχρόνως είναι και glam- είναι έγκλημα να φορτώνεις το πρόσωπό της με πολύ μακιγιάζ" δήλωσε ο makeup artist Patric Ta, που επιμελήθηκε το look της για την Maybelline New York

Για την εμφάνιση της στο κόκκινο χαλί των The Daily Front Row Fashion Awards στο Los Angeles, η Gigi Hadid επέλεξε ένα εντυπωσιακό corset με ένα διάφανο overlay- εμφάνιση που συζητήθηκε πολύ! Όσο για το μακιγιάζ της, "Θέλησα να είναι εξίσου sexy αλλά και ελαφρώς hippie", εξήγησε ο Patric Ta ο οποίος κινήθηκε στον συνδυασμό λαμπερή επιδερμίδα, ιριδίζουσα σκιά στο χρώμα της σαμπάνιας για τα μάτια και ματ χείλη στο -oh so hot!- χρώμα της μόκας. 

Πώς δημιούργησε το look: 

Επιδερμίδα

Προετοίμασε το πρόσωπο της Gigi απλώνοντας μια στρώση πλούσιας ενυδατικής, για να δημιουργήσει την τέλεια βάση. Για ακόμα πιο άψογο αποτέλεσμα, άπλωσε το primer Facestudio Master Prime, Blur+Illuminate. Συνέχισε με το Dream Velvet Foundation και μετά έκαν sculpting στα ζυγωματικά της την μπρονζέ απόχρωση από την παλέτα Facestudio Master Contour Face Countouring Pro Palette. Φώτισε την περιοχή κάτω από τα μάτια της με το Superstay 24 Hr Concealer, δύο τόνους πιο ανοιχτό από το makeup. Για να δώσει έξτρα διάρκεια στη βάση, ολοκλήρωσε με την πούδρα Facestudio Master Fix Setting + Perfecting Powder, Translucent και ψέκασε όλο το πρόσωπο με το Facestudio Master Fix Setting Spray. Στα μάγουλα άπλωσε το Fit Me! Blush, Medium Nude κάνοντας καλό blending για δώσει φυσικό αποτέλεσμα. 

Μάτια

"Η Gigi ήθελε τα μάτια της να είναι λαμπερά και ¨ανοιχτά" είπε ο Patrick Ta. Ξεκίνησε με το μολύβι Eyestudio Lasting Drama Waterproof Gel Pencil στην απόχρωση Soft Nude, κατά μήκος των κάτω βλεφαρίδων. Μετά άπλωσε την ανοιχτή μπεζ σκιά από την παλέτα The Blushed Nudes Palette και τέλος τόνισε τις βλεφαρίδες της με δύο στρώσεις από την μάσκαρα Volum’ Express The Colossal Washable Mascara, Glam Brown. 

Χείλη

Και τώρα στο θέμα μας: Ο Patrick Ta έκανε το περίγραμμα των χειλιών της Gigi και τα γέμισε με το μολύβι Color Sensational Lip Liner στην απόχρωση Toast και μετά πέρασε από πάνω το Color Sensational Vivid Matte Liquid στην απόχρωση Nude Thrill (ολοκαίνουρια άφιξη στην Ελλάδα), για ένα σοφιστικέ, ζεστό, ματ τελείωμα.