Συμβαίνει στην Αθήνα: Στάσεις λεωφορείων που μυρίζουν... ck2!

Η πιο "προχώ" beauty ιδέα που έχουμε δει μέχρι σήμερα!
Συμβαίνει στην Αθήνα: Στάσεις λεωφορείων που μυρίζουν... ck2!



Το ck2 δεν είναι απλά το νέο άρωμα του Calvin Klein. Είναι το πρώτο gender-free άρωμα, έρχεται ως sequel του - μέχρι σήμερα best selling- ckone και τα πάντα στην φιλοσοφία του είναι ανατρεπτικά! 

Ανατρεπτικός είναι και ο τρόπος που μπορείς να το δοκιμάσεις: καθώς περιμένεις το λεωφορείο σου στη στάση! Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, σε επιλεγμένες στάσεις λεωφορείων σε κεντρικά σημεία της Αθήνας (Στάση Ευαγγελισμού, απέναντι από το μετρό επί της Βασ. Σοφίας & Πανεπιστημίου, στάση Βιβλιοθήκη) και μέχρι τέλος Απριλίου, η μάρκα έχει στήσει μια τέλεια βιτρίνα όπου μπορείς απλά πατώντας το ειδικό κουμπί να αρωματιστείς με το νέο ck2- τόσο απλά, τόσο πρωτότυπα! 

Το ck2 είναι ένα άρωμα μακριά από στερεότυπα και συμβάσεις, ένα άρωμα για 2, δροσερό και αισθησιακό (urban woody fresh το χαρακτηρίζει ο Calvin Klein), που ανοίγει με νότες από wasabi, μανταρίνι, απόσταγμα από φύλλα βιολέτας, στην καρδιά του έχει ίριδα και τριαντάφυλλο ενώ στη βάση του έχει βετιβέρ, λιβάνι και σανδαλόξυλο. Ακόμα και το μπουκάλι του είναι ανορθόδοξο: ένα λείο, στρογγυλό και μακρόστενο μπουκάλι φιλοξενεί το αρωματικό ελιξίριο και στηρίζεται σε ένα συμπαγές, τετράγωνο καπάκι που κρατά το μπουκάλι όρθιο, αλλά και αναποδογυρισμένο.

Τόσο το μπουκάλι, όσο και το καπάκι του ξεφεύγουν από τα συνηθισμένα, και αποτελούν  δύο κομμάτια σε πλήρη αρμονία, συνδεδεμένα μεταξύ τους, όπως και δύο άνθρωποι που ενώνονται μεταξύ τους- υπέροχο!