Ουπς: Η Δούκισσα του Κέμπριτζ ξυπόλητη- και χωρίς πεντικιούρ!

Απροετοίμαστη πιάστηκεη σύζυγος του Πρίγκιπα και έγινε -για άλλη μια φορά- την συζητάει όλο το ίντερνετ (όχι με την καλή έννοια)
Ουπς: Η Δούκισσα του Κέμπριτζ ξυπόλητη- και χωρίς πεντικιούρ!



Μπορεί να είχε μαζί της κάμποσα outfits για να ταιριάξει με την κουλτούρα της Ινδίας, όμως η Δούκισσα του Κέμπριτζ μάλλον δεν είχε ενημερωθεί ότι κάποια στιγμή θα έπρεπε να βγάλει τα παπούτσια της. 

Το περιστατικό έγινε κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του πριγκιπικού ζεύγους στο μουσείο Gandhi Smiriti χθες το απόγευμα, όπου χρειάστηκε να βγάλουν τα παπούτσια τους και... έκπληξη: η Κέιτ Μίντλτον αποκάλυψε τα πόδια της σε μια μάλλον απεριποίητη κατάσταση, χωρίς πεντικιούρ και αρκετά ταλαιπωρημένα. 

Οι ειδικοί που σχολίασαν τα πόδια της Δούκισσας του Κέμπριτζ όπως φαίνονται στις φωτογραφίες, είπαν πως μάλλον υπέφερε από τα Rupert Sanderson ψηλοτάκουνα που φόραγε, καθώς και κάλους εντόπισαν και την χαρακτηριστική εικόνα του συμπιεσμένου τέταρτου και πέμπτου δάχτυλου προς το κέντρο του ποδιού αλλά και το σχετικά πρησμένο κουντεπιέ της. Η έξυπνη επιλογή που θα έπρεπε να κάνει για μια τέτοια μέρα, είπαν, και μάλιστα σε σχέση με τη ζέστη και την υγρασία της περιοχής, θα ήταν παπούτσια με πιο χαμηλά τακούνια και πιο καλή σόλα, για την απορρόφηση των κραδασμών. 

Πάντως, για να πούμε και κάτι καλό, οι ειδικοί σχολίασαν θετικά την κατάσταση των νυχιών της ενώ η Daily Mail που επικοινώνησε με την Marina Sandoval, την manicurist της Κέιτ Μίντλτον, έμαθε πως προτιμάει τις διάφανες natural αποχρώσεις για τα νύχια της, όπως την απαλή ροζ Allure της Essie. 
'