Beauty Alert: Η συνεργασία- έκπληξη της Victoria Beckham!

Ίσως είναι η πιο hot είδηση της επόμενης σεζόν!
Beauty Alert: Η συνεργασία- έκπληξη της Victoria Beckham!



"Για πολύ καιρό, ήμουν περίγελως στο χώρο της μόδας. Όμως ενώ όλοι ήταν απασχολημένοι να γελάνε μαζί μου, τι έκανα εγώ; Έβαζα τα θεμέλια για αυτό που έχω χτίσει σήμερα" δήλωσε η Victoria Beckham-aka Posh Spice- σε πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό The Business of Fashion. 

Και αυτό που έχτισε αποδεικνύεται ένα τόσο ισχυρό και influencial brand name, που την οδήγησε να γίνει η νέα makeup designer της Estée Lauder όπως ανακοίνωσε η ίδια στο twitter της χθες: "  Με πολύ ενθουσιασμό ανακοινώνω τη συνεργασία μου με την Estée Lauder για μία limited edition συλλογή μακιγιάζ για το Φθινόπωρο/Χειμώνα 2016. VBxEstee Lauder". 

"Όλη η διαδικασία ήταν μια πηγή έμπνευσης και ένα μεγάλο σχολείο- από το γεγονός πως ταξίδεψα στο παρελθόν μπαίνοντας στα αρχεία της Estée Lauder, μέχρι την δουλειά που έκανα πάνω στη συλλογή με την ομάδα, ήταν η τέλεια beauty συνεργασία για μένα και τους συνεργάτες μου", δήλωσε η Victoria Beckham. "Πάντα θαύμαζα την Estée Lauder και το ισχυρό brand που δημιούργησε, και είμαι ενθουσιασμένη που κυκλοφορούμε μαζί αυτή τη σειρά μακιγιάζ και που θα παίξω ένα μικρό ρόλο στο όραμά της για τις γυναίκες". 

Η σειρά θα έρθει στην Ελλάδα τον Οκτώβριο του 2016, και αυτή τη στιγμή δεν γνωρίζουμε λεπτομέρειες για τα προϊόντα- όμως ποντάρουμε πως θα εκφράζουν την clean cut φιλοσοφία της Victoria Beckham και στο μακιγιάζ, ένα blend μινιμαλισμού και κομψότητας. 

"Είμαστε ενθουσιασμένοι που ενώσαμε τις δυνάμεις μας με την Victoria" είπε η Jane Hertzmark Hudis, Group President του ομίλου Estée Lauder. "Η φιλοσοφία της Victoria ως επιχειρηματία είναι πολύ κοντά σε εκείνη της ιδρύτριας της εταιρείας μας, της Estée Lauder, καταλαβαίνει καλά τι θέλουν οι γυναίκες και είναι αφοσιωμένη στο να τις κάνει να δείχνουν και να αισθάνονται στα καλύτερά τους. Έχει πάθος για την ομορφιά και την καλωσορίζουμε στο brand μας".