Sebastian Dark Oil: Η λάμψη που ονειρεύεσαι, σε μία σταγόνα!

Ένα έλαιο μαλλιών που γίνεται εθισμός
Sebastian Dark Oil: Η λάμψη που ονειρεύεσαι, σε μία σταγόνα!



Φαντάσου ένα blend με Argan Oil στη βάση του και αιθέρια έλαια σανδαλόξυλου και κέδρου: μπορεί να ακούγεται απλό, όμως η Sebastian χρειάστηκε 5 χρόνια έρευνας μέχρι να τελειοποιήσει το Dark Oil, ένα νέο έλαιο για εντατική αναδόμηση και λείανση που μόλις λανσαρίστηκε. 

Στην καρδιά του βρίσκεται η νέα τεχνολογία  DiffusX, η οποία υπόσχεται να ανατρέψει όλα όσα ξέραμε μέχρι σήμερα για τα έλαια μαλλιών καθώς εισχωρεί στην τρίχα και την αναδομεί με τον πιο αποτελεσματικό, ορατό τρόπο-  αλλά χωρίς να βαραίνει τα μαλλιά! Το Dark Oil μπορείς να το χρησιμοποιήσεις μετά το λούσιμο και πριν το πιστολάκι, σε νωπά μαλλιά, ή στο τέλος του χτενίσματος για εξαιρετική λείανση και απόλυτη λάμψη, ενώ αγκαλιάζει τα μαλλιά με μια υπέροχη, εξωτική ευωδιά!  

 

"Το Dark oil διευκολύνει την έκφραση, αλλάζοντας την υφή των μαλλιών και κάνοντας το αδύνατο δυνατό» λέει ο Michael Polsinelli, Global Art Director της Sebastian, και για να το αποδείξει δημιούργησε μια ολόκληρη collection, την Transcendence Collection SS'16, όπου τα κουρέματα, το styling και τα προϊόντα συνδυαζονται αρμονικά για να δώσουν ευελιξία στο στυλ αλλά και να το μεταμορφώσουν στη στιγμή ανάλογα με τη διάθεση. Βασικό βασικό "εργαλείο" για τα looks, το νέο Dark Oil:  "Είναι τόσο ανάλαφρο και ευέλικτο που μας επιτρέπει να το απλώσουμε σε νωπά ή στεγνά μαλλιά. Εξαφανίζεται σε δευτερόλεπτα, χωρίς να αφήνει τίποτα άλλο στα μαλλιά πέρα από το επιθυμητό αποτέλεσμα", εξήγησε ο Michael Polsinelli.