Οι πιο hot celebrities του Hollywood έγιναν... κραγιόν!

Η πιο διάσημη makeup artist του Hollywood εμπνέεται από τις πελάτισσές της
Οι πιο hot celebrities του Hollywood έγιναν... κραγιόν!



Η Charlotte Tilbury είναι από τις πιο ταλαντούχες makeup artists αυτή τη στιγμή, περιζήτητη στο Hollywood όσο και στα μεγαλύτερα fashion shows. Εδώ και αρκετό καιρό ξεκίνησε να υπογράφει τα δικά της προϊόντα μακιγιάζ (όλα γίνονται best sellers, και αυτό δεν είναι καθόλου τυχαίο) και τώρα ανακοίνωσε πως έχει έτοιμη την επόμενη συλλογή της: μία σειρά από 12 κραγιόν εμπνευσμένα από τις πιο λαμπερές star της showbiz (βλέπε Kim Kardashian, Salma Hayek, Cindy Crawford, Penelope Cruz, Sienna Miller κ.α.) 

 

Οι αποχρώσεις παίζουν ανάμεσα στα nudes και τα κόκκινα, και από τους δύο αυτούς πόλους ξεχωρίσαμε το nude της Kim Kardashian και το γλυκό κοραλί της Miranda Kerr.  

"Την Kim ή την αγαπάς ή την μισείς. Εγώ την λατρεύω, έχουμε περάσει απίστευτες στιγμές μαζί και με έχει υποστηρίξει. Είναι το beauty icon της εποχής μας. Όταν την βάφω, έχω στο μυαλό μου την Rachel Welch, μου θυμίζει τις Ιταλίδες ντίβες του κινηματογράφου, ακόμα και κάτι από την Audrey Hepburn" δήλωσε η Charlotte Tilbury στην παρουσίαση της συλλογής. "Είναι η βασίλισσα του nude lip, που έχει μια ρετρό αύρα. Είναι υπέροχη". 

 

Όσο για την Miranda Kerr, η makeup artist αποκάλυψε γιατί το κραγιόν της λέγεται Miranda May: "May είναι το μεσαίο της όνομα. Κάθε φορά που την κοιτάζω έχει αυτά τα διαπεραστικά, μπλε μάτια και αυτή την τόσο φρέσκια επιδερμίδα. Φοράει το κραγιόν της με έναν φρέσκο, glam τρόπο - πάντα δείχνει ανεπιτήδευτο. Είναι ένα ροζ-κοραλί, ένα χρώμα που θυμίζει ηλιοβασιλέματα στο Μαλιμπού."

Η συλλογή κραγιόν της Charlotte Tilbury θα κυκλοφορήσει τον Ιούνιο και μπορείς να την βρεις εδώ