Beauty Alert: Δεν φαντάζεσαι με ποιον συνεργάζεται η MAC για την επόμενη συλλογή της!

Το παν στο μακιγιάζ είναι να το διασκεδάζεις!
Beauty Alert: Δεν φαντάζεσαι με ποιον συνεργάζεται η MAC για την επόμενη συλλογή της!



Είναι ασχημούλης, κοντός, τα μαλλιά του "πετάνε" και είναι βαμμένα neon- ποιος να το περίμενε πως ο Ευχούλης, αυτό το αγαπημένο κουκλάκι όχι απλά κάνει δυναμικό comeback αλλά θα είναι ο πρωταγωνιστής της επόμενης συλλογής μακιγιάζ της MAC! 

"Οι Ευχούλιδες (στα αγγλικά λέγονται Good Luck Trolls) δημιουργούν συναισθήματα χαράς και αγάπης από το 1960. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που τους ξαναφέρνουμε στο προσκήνιο, γιορτάζοντας έτσι την pop κουλτούρα και την φαντασία, μέσα από μία συλλογή εκλεκτική, γεμάτη έντονα χρώματα", δήλωσε ο James Gager, Creative director και Senior Vice president της MAC. 

Προς το παρόν δεν έχουν κυκλοφορήσει πολλές πληροφορίες για τη συλλογή. Αυτό που ξέρουμε είναι πως θα αποτελείται απο 22 προϊόντα, κραγιόν, lipglass, pigments, glitters πούδρες, ένα πινέλο και πολλά ακόμα- όλα σε εντυπωσιακές, neon αποχρώσεις- και φυσικά, με ταιριαστά, fun ονόματα. Από μια πρώτη φωτό που κυκλοφόρησε, ξέρουμε πως θα συζητηθεί το “Twerkquoise”, ένα διάφανο γαλάζιο Lipglass με ροζ ρεφλέ, αλλά και το “Dance Off Pants Off”, ένα παγωμένο, ροζ κραγιόν.