Τι λέει το αγαπημένο σου κραγιόν για σένα (plus: Ρεπορτάζ αγοράς για σένα)

Είναι στοργική ή δημιουργική;
Τι λέει το αγαπημένο σου κραγιόν για σένα (plus: Ρεπορτάζ αγοράς για σένα)



Το κραγιόν είναι ένα υπέροχο καλλυντικό γιατί είναι αυτό που αποφασίζει τι ύφος θα έχει το μακιγιάζ σου. Για παράδειγμα αν συνδυάσεις το μαύρο eyeliner με φούξια κραγιόν είσαι πιο ποπ αλλά όταν το συνδυάζεις με κόκκινο αμέσως γίνεσαι vintage. Ήξερες όμως πως από μια μελέτη στο Πανεπιστήμιο του Harvard και την εταιρία Covergirl έχει βγει πως ένα κραγιόν λέει και πολλά για τον χαρακτήρα σου; Διάβασε παρακάτω για να μάθεις που ανήκεις.

 

► Όσο πιο συχνά φοράς κραγιόν, τόση περισσότερη αυτοπεποίθηση έχεις. Όποια φοράει πάνω από τέσσερις φορές την εβδομάδα κραγιόν νιώθει καλύτερα με τον εαυτός της αλλά έχει παρατηρηθεί πως έχει και υψηλότερη θέση στο γραφείο.

► Όποια φοράει κραγιόν βγαίνει και πιο συχνά ραντεβού, κάνει μέχρι και περισσότερα one night stand.

► Οι λάτρεις του κραγιόν έχουν και δύο φορές περισσότερες γόβες απ’ ότι μια απλή γυναίκα.

Εκτός όμως από αυτά, μετράει και το χρώμα:

► Αυτές που προτιμούν το κόκκινο είναι πιο τολμηρές και δημιουργικές. Βγαίνουν επίσης περισσότερες φορές έξω και είναι αθλητικοί τύποι.

► Εκείνες που λατρεύουν το ροζ είναι κοινωνικές και λατρεύουν να κάνουν τους άλλους να περνάνε καλά. Το αξιοσημείωτο είναι όμως πως οι περισσότερες γυναίκες CEO διαλέγουν και εκείνες το ροζ.

► Οι λάτρεις του μωβ είναι ανεξάρτητες και αυτόνομες. Είναι πιο πολύ της οικογένειας και ευχάριστες να περνάς χρόνο μαζί τους. Δεν ανεβάζουν τόσο συχνά selfie και έχουν πολύ λιγότερα παπούτσια.

► Υπάρχουν όμως και κάποιες που προτιμούν το nude. Εκείνες έχουν ζεστή καρδιά και είναι πιο στοργικές γι’ αυτό και το πρώτο ραντεβού επιλέγουν αυτό το χρώμα.