Το μέλι μπαίνει στην ρουτίνα ομορφιάς σου. Δες εδώ τι μπορείς να κάνεις

Το μέλι δεν ταιριάζει μόνο στο γιαούρτι!
Το μέλι μπαίνει στην ρουτίνα ομορφιάς σου. Δες εδώ τι μπορείς να κάνεις



Ήξερες πως το μέλι τρώγεται. Λίγο ψωμί, λίγο βούτυρο (και φυστικοβούτυρο για τις πιο τολμηρές) και μέλι αλλιώς το τρως με γιαούρτι. Τώρα ήρθε όμως η ώρα να το βάλεις και στην ρουτίνα ομορφιάς σου. Το μέλι κάνει καλό και στην επιδερμίδα σου! Παρακάτω θα βρεις μίνι συνταγές για να φτιάξεις σπιτικές μάσκες για να περιποιηθείς τον εαυτό σου.

Μάσκα μαλλιών: Ανακάτεψε ένα κουτάλι της σούπας μέλι με ζεστό νερό και χρησιμοποίησέ το ως conditioner. Άφησέ το για περίπου 30 λεπτά για μέγιστη απόδοση.

Μάσκα προσώπου: Βρέξε μια πετσέτα με ζεστό νερό και άφησέ την στο πρόσωπό σου για να ανοίξουν οι πόροι σου. Στη συνέχεια άπλωσε το μέλι κατευθείαν στην επιδερμίδα και περίμενε 15 λεπτά. Ξέπλυνε με ζεστό νερό και μετά με κρύο.

Κρέμα σώματος: Ανακάτεψε λίγο λάδι με σουσάμι και έλαιο λεβάντας για να φτιάξεις τη δική σου κρέμα σώματος. Κάνε μασάζ στον εαυτό σου και ξέπλυνε μετά με ζεστό νερό. Η επιδερμίδα σου θα είναι πιο μαλακιά από ποτέ.

Αφρόλουτρο: Γέμισε την μπανιέρα και την ώρα που τρέχει το νερό ρίξε δύο κούπες μέλι και γάλα για να νιώσεις σαν την Κλεοπάτρα. Τέλεια επιδερμίδα στη στιγμή.