Απλά κορίτσια γεμάτα τατουάζ θα σε πείσουν να κάνεις κι εσύ ένα!

Μην φοβηθείς να "χτυπήσεις" ένα μεγάλο!
Απλά κορίτσια γεμάτα τατουάζ θα σε πείσουν να κάνεις κι εσύ ένα!



Ακόμα και σήμερα, το 2015, το τατουάζ θεωρείται ταμπού. Οι παλαιότερες γενιές επιμένουν να είναι επιφυλλακτικές (κι επικριτικές πολλές φορές) με αποτέλεσμα πολλοί που κάνουν τατουάζ να τα χτυπούν σε σημεία τα οποία δεν φαίνονται. Δεν μπορώ να πω, έχουν αλλάξει οι εποχές αλλά οι περισσότεροι είναι πιο ελαστικοί μόνο... με τα διακριτικά τατουάζ. Δεν θα δεις δικηγόρο, γιατρό ή πολιτικό με τατουάζ στον λαιμό. Ειδικά σε γυναίκα.

Εγώ όμως τα λατρεύω και αν θα το τολμούσα θα έκανα και ένα μικρό στο πρόσωπο. Επειδή όμως τόσο extreme δεν είμαι, μου αρέσει να θαυμάζω καθημερινές κοπέλες που τόλμησαν να γεμίσουν το κορμί τους.

Αυτή είναι η Monami Frost. Είναι μοντέλο, youtuber και μητέρα! Έχει πάρα πολλά τατουάζ, μέχρι και στο πρόσωπο το οποίο της πηγαίνει πάρα πολύ.

 

Τα μανίκια πηγαίνουν και στις γυναίκες! Δεν νομίζω να διαφωνεί κανένας πως δεν είναι σέξι η συγκεκριμένη κοπέλα.

 

Δεν χρειάζεται να ντύνεσαι σαν άντρας. Τα τατουάζ ταιριάζουν τέλεια με girly ρούχα!

 

Η Sara Fabel είναι γνωστό μοντέλο στο χώρο του μόντελιγκ με τατουάζ. Φημίζεται για τα μακριά μαλλιά της και τα ασπρόμαυρα tattoo.

 

Και αν νομίζεις πως τα τατουάζ σε περιορίζουν στα αξεσουάρ κάνεις λάθος! Τα αξεσουάρ μπορούν να τονίσουν με πολύ ωραίο τρόπο τα σχέδια στο κορμί σου.