Τα φλοράλ μανικιούρ που πρέπει να δείξεις στην αισθητικό σου

Φυσικά μπορείς να τα προσπαθήσεις και μόνη σου!
Τα φλοράλ μανικιούρ που πρέπει να δείξεις στην αισθητικό σου



Έχει μπει πλέον για τα καλά η άνοιξη, τα λουλούδια άνθισαν, τα πουλάκια κελαηδούν και τα γατάκια νιαουρίζουν γιατί βρίσκονται σε οίστρο. Στο διαδίκτυο και συγκεκριμένα στο Pinterest θα βρεις πάρα πολλές ιδέες για να δώσεις έναν ανοιξιάτικο αέρα και στην εμφάνισή σου.Σήμερα θα ασχοληθώ με τα μανικιούρ και για να γίνω πιο ακριβής με τα φλοράλ μανικιούρ. Μπορεί στον τίτλο του άρθρου να γράφει πως πρέπει να τα δείξεις στην αισθητικό σου αλλά φυσικά αν έχεις υπομονή και “πιάνουν” τα χέρια σου μπορείς να τα κάνεις και μόνη σου!

Σου φαίνεται λίγο δύσκολο; Αν παρατηρήσεις θα δεις πως τα λουλούδια δεν είναι παρά πολλές σταγόνες μανό μαζί σε διαφορετικά χρώματα. Δεν είναι απαραίτητο να έχεις σταθερό χέρι στην συγκεκριμένη περίπτωση. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι μερικά χρωματιστά μανό και τα κατάλληλα εργαλεία για τέτοια λεπτομέρεια.

Αν νιώθεις πως τόσο φλοράλ είναι υπερβολικό για σένα μπορείς πάντα να βάλεις μερικά λουλούδια μόνο στο ένα νύχι. Φυσικά μην νιώθεις πως σε περιορίζει το ροζ, μπορείς το ίδιο ακριβώς μανικιούρ να το κάνεις με όλα τα χρώματα!

       

Για κάτι πιο διαφορετικό μπορείς να ζωγραφίσεις τα λουλούδια στην άκρη του νυχιού που θυμίζει λίγο τα φλοράλ στεφάνια για τα μαλλιά που είναι τώρα της μόδας. 

       

Εκτός από τριαντάφυλλα φυσικά μπορείς να δοκιμάσεις και το άνθος της κερασιάς. Είναι super girly χωρίς όμως να είναι υπερβολικά λουλουδάτο. Θα χρειαστείς καφέ, πράσινο, θαλασσί, ανοιχτό ροζ και σκούρο ροζ μανό για αυτό το nail art.

     

Κι αν δεν μας πιστεύεις, δες σε αυτό το mini tutorial πόσο εύκολα είναι τα nail art λουλουδιών! Δεν είναι απαραίτητο να τρέχεις στην αισθητικό σου.