Δροσερή αναπνοή στη στιγμή: Μάθε όλα τα μυστικά

Ναι, και το βάλσαμο χειλιών μπορεί να βοηθήσει το πρόβλημά σου.
Δροσερή αναπνοή στη στιγμή: Μάθε όλα τα μυστικά



Σε όλες έχει συμβεί. Είναι φορές που η αναπνοή δεν είναι τόσο δροσερή. Όταν είσαι στο σπίτι σου μόνη δεν υπάρχει μεγάλο πρόβλημα, ίσως μόνο η γεύση να είναι ενοχλητική. Τι γίνεται όμως όταν είσαι κάπου με κόσμο ή ακόμα χειρότερα να πρέπει να τους μιλάς; Εκεί δεν μπορείς να κρυφτείς από πουθενά δυστυχώς. Καιρός λοιπόν να μάθεις όλα τα μυστικά για μια δροσερή αναπνοή και να μην αντιμετωπίσεις ξανά αυτό το πρόβλημα!

 

► Ξέρεις πως πρέπει να πλένεις τα δόντια σου τουλάχιστον δύο φορές την ημέρα, μία το πρωί και μία το βράδυ. Ήξερες όμως ότι κάθε τρεις μήνες πρέπει να αλλάζεις και την οδοντόβουρτσά σου;

► Πιες πολύ νερό! Τα βακτήρια κάνουν πάρτυ όταν δεν πίνει πολλά υγρά με αποτέλεσμα να μυρίζει η αναπνοή σου.

► Το ήξερες πως φιλώντας μειώνεις τις πιθανότητες της κακής αναπνοής; Το φιλί ενισχύει την την παραγωγή του σάλιου που με την σειρά του καταπολεμά τα βακτήρια.

► Βγάλε από το φαγητό σου το κρεμμύδι και το σκόρδο. Ακόμα μυρίζει η αναπνοή σου; Φάε ένα λίγο μαϊντανό!

► Αν αποφάσισες να φας μέντα προτίμησε εκείνη που δεν περιέχει ζάχαρη. Η λιγότερη ζάχαρη σημαίνει περισσότερη ώρα καθαρή αναπνοή.

► Εκτός από τα δόντια και την γλώσσα σου πρέπει να καθαρίζεις και τα χείλη σου. Κάθε βράδυ λοιπόν φρόντισε να τα καθαρίζεις με μια βρεγμένη πετσέτα και βάλε μετά ένα lip balm.