Άσε το #kyliejennerchallenge και μάθε πως αποκτάς πραγματικά σαρκώδη χείλη

Θα χρειαστείς μόνο τρία προϊόντα μακιγιάζ.
Άσε το #kyliejennerchallenge και μάθε πως αποκτάς πραγματικά σαρκώδη χείλη



Έχει γίνει ένας μικρός χαμός με τα χείλη της Kylie Jenner. Πλέον έχει βγει και το ##kyliejennerchallenge που προϋποθέτει να βάζεις τα χείλη σου σε ένα αντικείμενο και να ρουφάς τον αέρα μέχρι να φουσκώσουν τα χείλη σου. Ναι, αυτό που έκανες όταν ήσουν 5 ετών με τα ποτήρια.

Έχουν τρελαθεί τα μάτια μου με αυτά που βλέπω! Τα αποτελέσματα είναι πραγματικά αντιασιθητικά και απορώ πως έχει προκληθεί τέτοια υστερία... Βέβαια το πραγματικό κόλπο για τα σαρκώδη χείλη δεν είναι το να ρουφάς διάφορα αντικείμενα, είναι το μακιγιάζ. Πώς γίνεται;

Για αρχή να επιλέξεις τι χρώμα θα βάψεις τα χείλη σου. Ας υποθέσουμε ότι είναι το κόκκινο. Αυτά που θα χρειαστείς είναι ένα κόκκινο μολύβι χειλιών, ένα λίγο πιο ανοιχτό κόκκινο κραγιόν και ένα ακόμα πιο ανοιχτό κόκκινο. Ξεκινάς λοιπόν με το περίγραμμα. Αυτή τη φορά όμως αντί να βάλεις το μολύβι χειλιών ακριβώς εκεί που τελειώνει το χείλος, θα το πας λίγα χιλιοστά προς τα έξω. Αυτό είναι το λεγόμενο overlining. Χωρίς να καλύψεις το περίγραμμα άπλωσε το πιο σκούρο κραγιόν στα χείλη, κατά προτίμηση με ένα πινέλο για να μπορείς να το ελέγχεις καλύτερα. Τέλος, άπλωσε το πιο ανοιχτό στο κέντρο του πάνω και κάτω χείλους για να δημιουργήσεις το 3D εφέ. Voila! Χείλη αλά Kylie Jenner χωρίς ποτήρια και άλλα αντικείμενα.