Εξοικονόμηση χώρου; Φτιάξε μόνη σου παλέτα με κραγιόν

Βολεύει και στην καλύτερη οργάνωση!
Εξοικονόμηση χώρου; Φτιάξε μόνη σου παλέτα με κραγιόν



Είσαι lipstick lover; Δεν είσαι η μόνη. Έχω μια φίλη που κάθε φορά που βγαίνει από το σπίτι της γυρνάει με δύο κραγιόν. Έχω απορία τι τα κάνει τόσα πολλά, τα περισσότερα είναι ίδια χρώματα απλά διαφορετική εταιρία. Αν πας στο σπίτι της έχει ένα ολόκληρο συρτάρι με κραγιόν! Αν είσαι και εσύ έτσι σίγουρα θα έχεις ξεμείνει από χώρο. Υπάρχει όμως λύση! Θα σου μάθω πως θα φτιάξεις μια παλέτα μόνη σου για να εξοικονομήσεις χώρο αλλά και για καλύτερη οργάνωση. Φυσικά θα χρησιμοποιήσεις μόνο τα κραγιόν που δεν έχουν τόσο ωραία συσκευασία. Εκείνα τα τοποθετείς πάνω στο μπουντουάρ σου.

Τι θα χρειαστείς: Μία παλέτα την οποία τη βρίσκεις στα περισσότερα καταστήματα με καλλυντικά, ένα κουτάλι που δεν χρειάζεσαι, ένα μαχαιράκι, ένα κερί έναν αναπτήρα και φυσικά τα κραγιόν σου.

Η εφαρμογή: Άνοιξε το κραγιόν τελείως και κόψε το κραγιόν με το μαχαίρι. Βάλε το κομμάτι κραγιόν στο κουτάλι και άναψε το κερί. Κράτησε του κουτάλι τώρα πάνω από το κερί και κούνησέ το πέρα δώσε για να λιώσει το κραγιόν χωρίς όμως να βράσει. Όσο το κραγιόν λιώνει απλά το προϊόν μένει ανέγγιχτο. Όμως αν βράσει χαλάς τη σύστασή του. Μόλις λιώσει χύσε την ποσότητα κατευθείαν στην παλέτα και άφησέ το να κρυώσει για 20 λεπτά περίπου χωρίς να κλείσεις το καπάκι. Αυτό ήταν!