Σταθερό κραγιόν: Μάθε να το βάζεις σωστά

Καιρός να αλλάξεις τη συνηθισμένη ρουτίνα σου.
Σταθερό κραγιόν: Μάθε να το βάζεις σωστά



Σάββατο βράδυ. Κάνεις το μπάνιο σου, αρχίζεις να φτιάχνεις τα μαλλιά σου, ντύνεσαι, βάφεσαι και αφήνεις το κραγιόν για τελευταία στιγμή, λίγο πριν φύγεις από το σπίτι. Δεν γίνεται όμως κάθε φορά που βγαίνεις να μαζεύεται όλη αυτή η ποσότητα στις γωνίες μετά από δύο ώρες. Δεν έχεις και όρεξη να τρέχεις κάθε μισή ώρα στη τουαλέτα για να διορθώσεις το κραγιόν. Αυτό φταίει επειδή δεν έχεις μάθει να το απλώνεις σωστά. Καιρός λοιπόν να αλλάξεις τη ρουτίνα σου!

Όλα ξεκινούν από την καλή απολέπιση των χειλιών σου. Είναι σημαντικό τα χείλη σου να είναι λεία και απαλά ώστε το κραγιόν να στρωθεί όμορφα. Τέρμα τα πετσάκια και χείλη που τραβούν. Η απολέπιση γίνεται με καστανή ζάχαρη και λάδι. Μόλις τελειώσεις ενυδάτωσέ τα με ένα βάλσαμο χειλιών. Μέχρι να το απορροφήσει κάνε το υπόλοιπο μακιγιάζ.

Όταν τελειώσεις με το βάψιμο μπορείς να αρχίσεις τα χείλη. Κάνε το περίγραμμα με ένα μολύβι χειλιών στο ίδιο χρώμα του κραγιόν. Με αυτόν τον τρόπο θα κρατήσεις το χρώμα στη θέση του και δεν θα εισχωρήσει στις λεπτές γραμμές του προσώπου. Γέμισε όμως και τα χείλη με το ίδιο μολύβι. Αυτό είναι ένα έξυπνο κόλπο για όταν θα τρως ή θα πίνεις να μην φεύγει το χρώμα. Τώρα άπλωσε μία στρώση κραγιόν και ακούμπησε μια πολύ λεπτή χαρτοπετσέτα. Με ένα πινέλο πέρασε λίγη πούδρα πάνω από τη χαρτοπετσέτα και πέρασε ξανά μια στρώση κραγιόν πάνω στα χείλη. Τέλος ακούμπησε ελαφριά ένα χαρτί κουζίνας για να βγάλεις τη περισσευούμενη ποσότητα. Τώρα το κραγιόν σου θα μείνει στη θέση όλο το βράδυ!