Εσύ ξέρεις τα πάντα για τη μάσκαρά σου; Όλες οι αλήθειες για το αγαπημένο μας προϊόν

Ήξερες ότι πρέπει να βάφεις και το πάνω μέρος της βλεφαρίδας;
Εσύ ξέρεις τα πάντα για τη μάσκαρά σου; Όλες οι αλήθειες για το αγαπημένο μας προϊόν



Μακιγιάζ χωρίς μάσκαρα δεν γίνεται! Δεν έχει σημασία αν έχεις βάλει ψεύτικες βλεφαρίδες, πάλι θα χρησιμοποιήσεις μάσκαρα έστω και λίγη. Πόσα γνωρίζεις όμως για το αγαπημένο σου καλλυντικό; Η αλήθεια είναι πως όσο περισσότερα γνωρίζεις τόσο καλύτερα μπορείς να το χειριστείς άρα θα έχει και καλύτερη απόδοση.

             

► Πρώτα απ' όλα διάλεξε το κατάλληλο πινέλο. Το κάθε πινέλο έχει διαφορετική χρήση όπως για παράδειγμα εκείνο που λυγίζει είναι κατάλληλο για βλεφαρίδες με καμπύλη.

► Αν δεν γνωρίζεις ποιο χρώμα σου ταιριάζει πιο πολύ επέλεξε το μαύρο. Το μαύρο τονίζει περισσότερο τις βλεφαρίδες και ταιριάζει σε όλες.

► Χρησιμοποίησε αδιάβροχη μάσκαρα μόνο όταν χρειάζεσαι, όπως για παράδειγμα όταν γυμνάζεσαι, κάνει ζέστη ή βρέχει. Αλλιώς προτίμησε την απλή που είναι πιο εύκολο να το βγάλεις μετά.

► Μην φοβάσαι το ψαλίδι για τις βλεφαρίδες. Μόλις το χρησιμοποιήσεις μια φορά είναι σίγουρο πως δεν θα μπορέσεις να το αποχωριστείς ποτέ ξανά. Συνδύασε το με μία μάσκαρα που το πινέλο της είναι λοξό για ακόμη περισσότερη καμπύλη στις βλεφαρίδες.

► Βάλε τη μάσκαρα σε στρώσεις για να αποκτήσεις μήκος και κούνησε το βουρτσάκι αριστερά -δεξιά για να αποκτήσεις όγκο.

► Αντί να βάψεις μόνο το κάτω μέρος των βλεφαρίδω, βάψε και το πάνω μέρος για πιο έντονο αποτέλεσμα.