Η τοποθέτηση ψεύτικων βλεφαρίδων είναι πιο εύκολο από όσο νομίζεις!

Μάθε βήμα βήμα πως να τις βάλεις.
Η τοποθέτηση ψεύτικων βλεφαρίδων είναι πιο εύκολο από όσο νομίζεις!



Αν μπορούσα θα φορούσα κάθε μέρα ψεύτικες βλεφαρίδες. Το αποτέλεσμα είναι πάρα πολύ εντυπωσιακό και μιας και φοράω πάντα eyeliner ταιριάζουν πάντα. Η αλήθεια είναι πως είναι μια ανησυχία παραπάνω. Μετά από κάποιες ώρες ανησυχείς συνέχεια μήπως έχει ξεκολλήσει. Εμένα δεν με πτοεί όμως αυτό. Ξέρω τουλάχιστον για τις 2-3 ώρες που βγαίνω τα μάτια μου θα είναι τέλεια. Πολλές τα έχουν παρεξηγήσει. Νομίζουν πως είναι δύσκολο να τις βάλεις ενώ η αλήθεια είναι πως είναι αρκετά εύκολα. Παρακάτω σου δείχνω βήμα βήμα πως θα το καταφέρεις μόνη σου.

Άπλωσε την κόλλα στην βλεφαρίδα και περίμενε για 20" περίπου για να γίνει σαν τσίχλα. Είναι σημαντικό να μην τοποθετείς τη βλεφαρίδα με την κόλλα όταν είναι ακόμα υγρή γιατί δεν θα κολλήσει.

Πιάσε τη βλεφαρίδα με ένα τσιμπιδάκι φρυδιών που δεν χρησιμοποιείς πια και κόλλησέ την κοντά στις δικές σου βλεφαρίδες.

Τώρα κόλλησε και τις άκρες. Φρόντισε να κολλήσεις την βλεφαρίδα με τέτοιο τρόπο που θα κάνει τόξο. Σαν τις αληθινές βλεφαρίδες σου δηλαδή.

Έτοιμη! Μην ξεχνάς πως οι ψεύτικες βλεφαρίδες έχουν αριστερό και δεξί. Να ξέρεις πως οι πιο κοντές τρίχες πάνε στην εσωτερική γωνία. Έτσι μπορείς να τις ξεχωρίσεις!