Sleepover στο αγόρι σου; Αυτά είναι τα καλλυντικά που πρέπει να πάρεις μαζί σου

Όχι, δεν είναι απαραίτητο να παίρνεις κάθε φορά την βαλίτσα μαζί σου.
Sleepover στο αγόρι σου; Αυτά είναι τα καλλυντικά που πρέπει να πάρεις μαζί σου



Είστε ακόμα στην αρχή της σχέση σας οπότε δεν μένετε μαζί. Πολλές φορές τα βράδια πηγαίνεις όμως σπίτι του για να κοιμηθείς. Το πιο συνηθισμένο σενάριο είναι ότι εσύ τελικά κουβαλάς πράγματα μαζί σου λες και φεύγεις διακοπές. Αν μετακινείσαι κιόλας με τις συγκοινωνίες η ταλαιπωρία είναι πολύ μεγάλη. Τα ζω και από την αδερφή μου που αυτή τη περίοδο είναι νομάς. Δύο βράδια σπίτι της και δύο βράδια σπίτι του και έτσι όποτε την βλέπω κυκλοφορεί πάντα με ένα γεμάτο σακίδιο.

Συζητώντας καταλήξαμε πως δεν χρειάζεται να κουβαλήσεις ολόκληρο το νεσεσέρ σου και έτσι σου παρουσιάζουμε τα απαραίτητα:

Αποσμητικό: Όχι απλά πρέπει να φέρεις αποσμητικό στο σπίτι του αλλά κανονικά θα πρέπει να έχεις και ένα στην τσάντα σου.

Ενυδατική κρέμα: Εντάξει δεν μπορείς να κουβαλήσεις και την κρέμα ημέρας και την νυκτός σου γι’ αυτό πάρε απλά μια καλή ενυδατική κρέμα που θα σε σώσει όλη μέρα.

Οδοντόβουρτσα: Φυσικά και δεν θα φύγεις από το σπίτι σου χωρίς οδοντόβουρτσα. Πρέπει πάντα να πλένεις τα δόντια σου δύο με τρεις φορές την ημέρα.

Σαμπουάν/conditioner/μάσκα μαλλιών: Όχι δεν χρειάζεται να πάρεις και τα τρία αλλά για παράδειγμα αν τα μαλλιά σου είναι ταλαιπωρημένα και χρειάζονται ειδική φροντίδα μην περιμένεις ο φίλος σου να έχεις τα κατάλληλα προϊόντα.

BB ή CC κρέμα: Το πρωί που θα σηκωθείς για να πας σπίτι σου ή και να συνεχίσετε τη μέρα σας δεν έχεις όρεξη να βαφτείς αλλά υπάρχει περίπτωση η επιδερμίδα σου να μην είναι στην καλύτερη της φάση. Γι’ αυτό τον λόγο μια ενυδατική κρέμα με χρώμα είναι ότι πρέπει.

Μάσκαρα: Και για να δώσεις λίγη περισσότερη ζωντάνια στη βαμμένη σου επιδερμίδα βάλε λίγη μάσκαρα.