Ρυτίδες γύρω από τα μάτια; Απόφυγέ τις με αυτόν τον τρόπο

Μείνει νέα όσο μπορείς!
Ρυτίδες γύρω από τα μάτια; Απόφυγέ τις με αυτόν τον τρόπο



Τα πρώτα σημάδια γήρανσης είναι οι ρυτίδες γύρω από τα μάτια. Δυστυχώς στις γυναίκες μπορεί να εμφανιστεί από την δεκαετία των είκοσι. Οι βασικοί λόγοι που αποκτάς τις ρυτίδες είναι από τον ήλιο και φυσικά από τις εκφράσεις σου όπως όταν χαμογελάς. Φυσικά δεν μπορείς να κόψεις τις εκφράσεις του προσώπου αλλά υπάρχουν άλλοι τρόποι να τις αντιμετωπίσεις.

 

Τα περισσότερα προϊόντα μακιγιάζ τα βάζεις στα μάτια σου. Primer, σκιές, μάσκαρα, eyeliner και concealer. Η εύκολη λύση όταν πέφτεις το βράδυ για ύπνο είναι να τρίψεις δυνατά τα μάτια σου με το βαμβάκι και το γαλάκτωμα για να ξεπλυθείς γρήγορα. Αυτό είναι όμως το μεγαλύτερο λάθος.

Η επιδερμίδα γύρω από τα μάτια είναι υπερβολικά ευαίσθητη και η κάθε άγρια κίνηση που κάνεις κάνει ζημιά. Την επόμενη φορά λοιπόν απλά έχε λίγη υπομονή παραπάνω στο ντεμακιγιάζ.

Ο σωστός τρόπος λοιπόν είναι να επενδύσεις σε ένα καλό ντεμακιγιάζ ματιών. Ρίξε μπόλικη ποσότητα στο βαμβάκι και ακούμπησέ το στα μάτια σου για είκοσι δευτερόλεπτα. Έτσι θα μουλιάσουν τα προϊόντα και θα μπορέσεις να τα βγάλεις χωρίς τρίψιμο.