Το primer προσώπου και οι διαφορετικές χρήσεις του

Μην περιορίζεσαι μόνο σε μία!
Το primer προσώπου και οι διαφορετικές χρήσεις του



Αν δεν έχεις μπει καλά καλά στον χώρο της ομορφιάς μπορεί να μην ξέρεις καν τι είναι το primer. Το primer είναι ένα προϊόν σε μορφή τζελ συνήθως το οποίο το απλώνεις πριν βάλεις το foundation για να κλείσεις τους πόρους σου και το μακιγιάζ να μείνει στη θέση του. Τώρα που έμαθες τι είναι ήρθε η ώρα να μάθεις πώς αλλιώς μπορείς να το χρησιμοποιήσεις.

● Έπεσε η σκιά στα ζυγωματικά σου; Βγάλε την με ένα φουντωτό πινέλο, άπλωσε λίγο primer στο πινέλο για το foundation σου και πέρασε το στο σημείο που χρειάζεται ανανέωση.

● Αν βάζεις eyeliner ξέρεις πως the struggle is real! Αν λοιπόν σου έχει αποτύχει η μία γραμμή μην το διορθώσεις με μια σκέτη μπατονέτα αλλά προτίμησε να βάλεις και λίγο primer. Με αυτόν τον τρόπο δεν μουντζουρώνεις το μάτι.

● Βάλε primer και στα χείλη σου ώστε το κραγιόν αν μείνει όλη μέρα στη θέση του και να μην εισχωρεί στις λεπτές γραμμές του προσώπου.

● Μαλλιά που φριζάρουν ή φύτρες που πετάνε; Άπλωσε λίγο primer στα μαλλιά για να στρώσουν οι τρίχες.

● Ηλεκτρίζονται τα ρούχα πάνω σου; Άπλωσε λίγο primer στο σημείο που το ρούχο κολλάει και δώσε τέλος!

● Τρίβονται τα μπούτια σου μεταξύ τους το καλοκαίρι όταν περπατάς; Ναι, βάλε primer ανάμεσα στα πόδια σου και δεν θα σε ενοχλήσουν ξανά.