Το μυστικό για να πετύχεις τα τέλεια φρύδια με φυσικό αποτέλεσμα

Πες όχι στα φρύδια που μοιάζουν με τατουάζ.
Το μυστικό για να πετύχεις τα τέλεια φρύδια με φυσικό αποτέλεσμα



Πλέον έχεις καταλάβει τη σημασία των φρυδιών. Βλέπεις όλες τις celebrity να δίνουν έμφαση απλά μερικές το παρακάνουν. Υπάρχουν φρύδια τόσο έντονα που φαίνονται ψεύτικα. Το περίγραμμα πολύ έντονο και το χρώμα υπερβολικά σκούρο. Δεν το θέλεις αυτό! Τα φρύδια σου πρέπει να κάνουν blend in με τα μαλλιά και το πρόσωπό σου και όχι να ξεχωρίζουν. Ποιο είναι το μυστικό; Τα ombre φρύδια! Όχι, μην τρομάζεις. Το αποτέλεσμα θα βγει πολύ πιο φυσικό απ' όσο νομίζεις. Η λογική είναι πως το το κομμάτι που φτάνει μέχρι το τόξο πρέπει να είναι μια απόχρωση πιο ανοιχτή από το κομμάτι που έχει την άκρη. Πώς θα το κάνεις αυτό;

Χρησιμοποίησε ένα βουρτσάκι για να χτενίσεις όλες τις τρίχες προς τα πάνω. Με αυτόν τον τρόπο ήδη τα φρύδια σου φαίνονται πιο πυκνά.

Προτίμησε ένα μολύβι φρυδιών ή μια σκιά το πολύ μια απόχρωση πιο σκούρα από το φυσικό σου χρώμα. Ξεκίνα το περίγραμμα περίπου στα δύο τρίτα του φρυδιού σου αφήνοντας τις μπροστινές τρίχες όπως είναι. Γέμισέ τα φρύδια σου απαλά και όσο φτάνεις στην άκρη μπορείς να το κάνεις πιο έντονο.

Τέλος, πέρασε μια διάφανη ειδική μάσκαρα για να μείνουν οι τρίχες στην θέση τους.