Έντονες βλεφαρίδες με καμπύλη που διαρκεί όλη μέρα

Μάθε όλα τα μυστικά εδώ.
Έντονες βλεφαρίδες με καμπύλη που διαρκεί όλη μέρα



Μακιγιάζ χωρίς μάσκαρα γίνεται; Όχι βέβαια! Είναι πολύ περίεργο να έχεις βαφτεί και να μην έχεις τονίσει τις βλεφαρίδες σου. Καμιά φορά όμως δεν πηγαίνουν όλα όπως τα έχεις προγραμματίσει... Υπάρχουν φορές έχεις φτιάξει την τέλεια καμπύλη και το τέλειο μήκος που δεν χρειάζεσαι ψεύτικες βλεφαρίδες ενώ άλλες φορές δεν σου στρώνουν με τίποτα. Είτε κολλάνε μεταξύ τους, είτε δεν δημιουργείται η ωραία καμπύλη και πάει λέγοντας. Μάθε τι μπορείς να κάνεις για να έχεις καμπύλη όλη μέρα.

 

● Ας το πάρουμε από την αρχή. Για να έχεις καμπύλη στις βλεφαρίδες σου πρέπει κάπως να τη δημιουργήσεις. Πάρε λοιπόν ένα ψαλίδι για βλεφαρίδες και θα το βρεις από 3€ μέχρι και 40€.

● Αν δεν μπορείς να λυγίσεις τόσο εύκολα τις βλεφαρίδες ζέστανε το ψαλιδάκι με το σεσουάρ σου προτού κάνεις την καμπύλη.

● Αν παρατηρήσεις το ψαλιδάκι θα δεις πως έχει και δύο μαξιλαράκια. Άλλαξέ τα τακτικά και από θέμα υγιεινής αλλά και απόδοσης.

● Επένδυσες σε μία μάσκαρα primer. Είναι άσπρη και προετοιμάζει την τρίχα για τη μάσκαρα.

● Μην ξεχνάς πως πρέπει να βρεις και την κατάλληλη μάσκαρα. Εκείνη που θα σου δώσει το αποτέλεσμα που θέλεις γι' αυτό ψάξε καλά τη φόρμουλα κάθε προϊόν.

● Εκτός όμως από τη φόρμουλα δώσε βάση και στο βουρτσάκι. Εκείνο που έχει καμπύλη είναι προτιμότερο.