Όμορφη με μηλόξυδο: Δες πώς μπορείς να το βάλεις στη ρουτίνα ομορφιάς σου

Τα οφέλη του είναι φανταστικά!
Όμορφη με μηλόξυδο: Δες πώς μπορείς να το βάλεις στη ρουτίνα ομορφιάς σου



Μπορεί να μην μυρίζει πολύ ωραία το μηλόξυδο αλλά τα οφέλη που έχει στα μαλλιά και στην επιδερμίδα είναι φανταστικά. Πάντα είναι ωραίο να χρησιμοποιείς προϊόντα που έχεις ήδη στο σπίτι για να βελτιώσεις τον εαυτό σου. Όσα λιγότερα χημικά, τόσο το καλύτερο! Παρακάτω μπορείς να βρεις πώς θα βάλεις το μηλόξυδο στη ρουτίνα ομορφιάς σου.

 

● Το μανικιούρ σου θα έχει μεγαλύτερη διάρκεια. Βάλε λίγο μηλόξυδο σε ένα βαμβάκι, τρίψε τα νύχια, άφησέ τα να στεγνώσουν για 10 λεπτά και τότε μπορείς να ξεκινήσεις να τα βάφεις. Το ξύδι βοηθάει να μείνει σταθερό το μανό.

● Κάνει τους πόρους σου πιο μικρούς. Για να μικρύνουν οι πόροι σου πρέπει να κάνεις συχνά απολέπιση. Προτίμησε να την κάνεις με μηλόξυδο που περιέχει παρόμοια συστατικά με προϊόντα ομορφιάς.

● Λαμπερά μαλλιά. Ρίξε δύο κουταλιές της σούπας μηλόξυδο σε 250ml νερό. Μετά το πλύσιμο των μαλλιών ρίξε το μείγμα και μετά άπλωσε λίγο conditioner. Το ξύδι θα διώξει τυχόν υπολείμματα από διάφορα προϊόντα μαλλιών που χρησιμοποίησες και θα κάνει την τρίχα σου να λάμπει.