Είσαι κάτω των 30; Αυτή είναι η ιδανική περιποίηση προσώπου για σένα

Δεν έχουν όλες οι ηλικίες τις ίδιες ανάγκες.
Είσαι κάτω των 30; Αυτή είναι η ιδανική περιποίηση προσώπου για σένα



Αν θέλεις όταν μεγαλώσεις να παραμείνεις νέα πρέπει να αρχίσεις από τώρα. Ξεκίνα σωστή διατροφή, γυμναστική, κόψε το τσιγάρο και τα πολλά ξενύχτια, να βάζεις αντηλιακό και φυσικά σωστή περιποίηση του προσώπου. Μπορεί να σου ακούγονται πολλά αλλά μόλις τα αλλάξεις τη ρουτίνα σου δεν θα το καταλαβαίνεις. Φυσικά δεν ήρθες εδώ για να μάθεις για τη διατροφή αλλά για τις κρέμες. Ποιες πρέπει να χρησιμοποιείς.

Ας τα πάρουμε με τη σειρά. Για τέλειο δέρμα πρέπει να κάνεις απολέπιση. Με αυτόν τον τρόπο διώχνεις τα νεκρά κύτταρα που κάνουν το δέρμα σου να φαίενται θαμπό. Στη συνέχεια μπορείς να κάνεις μία φορά τη βδομάδα μάσκα προσώπου για έξτρα λάμψη και ενυδάτωση. Βέβαια καθημερινά θα πρέπει να χρησιμοποιείς δύο καλλυντικά. Ένα serum και μία ενυδατική κρέμα. Αυτός ο συνδυασμός είναι πραγματικά ο καλύτερος τρόπος ενυδάτωσης. Θα δεις διαφορά στην επιδερμίδα σου από την πρώτη εβδομάδα.

Τέλος, είναι πολύ σημαντικό να φοράς πάντα αντηλιακό όταν βγαίνεις από το σπίτι. Δεν έχει σημασία αν έχει ηλιοφάνεια ή συννεφιά, πρέπει να προστατευτείς από τις ακτίνες του ήλιου. Αν τα κάνεις όλα αυτά θα δεις πως αν είσαι 50 ετών θα δείχνεις σαν σαραντάρα.