Ο οικονομικός τρόπος για να κάνεις απολέπιση στα χείλη σου

Τέλειο κραγιόν όλη μέρα; Μάθε εδώ πώς θα το πετύχεις.
Ο οικονομικός τρόπος για να κάνεις απολέπιση στα χείλη σου



Σίγουρα θα έχεις αναρωτηθεί τι κάνεις λάθος στο μακιγιάζ σου και γιατί το κραγιόν μετά από μερικές ώρες χαλάει. Πώς γίνεται σε σένα να χαλάει ενώ στις celebrity να είναι σταθερό όλο το βράδυ; Το μυστικό είναι απλό: Η απολέπιση χειλιών.

Ναι, όπως και όλο το σώμα σου έτσι και τα χείλη σου χρειάζονται απολέπιση για να διώξεις τα νεκρά κύτταρα και τα πετσάκια. Έτσι θα έχεις μια λεία επιφάνεια για να ‘χτίσεις’ το κραγιόν σου.

 

 

Προτού τρέξεις όμως στα καταστήματα για να βρεις ένα απολεπιστικό χειλιών ή φτιάξεις κάποιο αηδιαστικό μείγμα με σπιτικά υλικά υπάρχει ένας πάρα πολύ εύκολος τρόπος και θα χρειαστείς μόνο ένα υλικό, μια πετσέτα μπάνιου. Φρόντισε η πετσέτα να είναι παλιά ώστε να μην είναι τόσο μαλακή πια.

Βρέξε τη γωνία της πετσέτας με λίγο χλιαρό νερό και τρίψε τα χείλη σου κάνοντας κυκλικές κινήσεις. Πρόσεξε να μην το κάνεις πάρα πολλές φορές γιατί υπάρχει περίπτωση να ‘κάψεις’ την επιφάνεια που τρίβεις.

 

 

Τέλος, στέγνωσε με την άλλη άκρη της πετσέτας, ενυδάτωσε τα χείλη σου και είσαι έτοιμη για το κραγιόν. Το έχουμε δοκιμάσει και δουλεύει καλύτερα και από scrub του εμπορίου.